- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Her an her şey olabilir diyorsun en düşük kaç puanla birinci olundu bilgin var mı? Bu yarışma göz kırpıyor gibi![]()
Daha degil acayip bir yarisma oluyor 21 puan geldi halen 1. belli olmadi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her an her şey olabilir diyorsun en düşük kaç puanla birinci olundu bilgin var mı? Bu yarışma göz kırpıyor gibi![]()
Puanlarımı göndermeme rağmen hala Aslan Türkoğlu isminin önüne puanlar gönderildi yazmayarak beni yarışmacıların önüne atan Tuncay Tum kardeşimi hunharca kınıyorum!
Pek adetim olmamakla birlikte 12 puan beklemekteyim ağabey sendenPuanlari yolladim. Playlist guzeldi bence. Puan vermek istedigim birkac sarki disarda kaldi maalesef.
Pek adetim olmamakla birlikte 12 puan beklemekteyim ağabey senden![]()
Yazdim ne sabirsiz bir adamsin sen![]()
![]()
![]()
Can umuyorum artık ritüelleşmeye başlayan karşılıklı puanlaşmamızı bozacak bir şey yapmamışsındırAçıkçası puanlamamdan rahatsızım.
Can umuyorum artık ritüelleşmeye başlayan karşılıklı puanlaşmamızı bozacak bir şey yapmamışsındır![]()
İyi iyi işte ayağın alıştı sayemde hem sen mis gibi Bal Porsukları dururken ne yaşadın da komodin olmayı tercih ettinSanmıyorum.
Büyük ihtimalle sana puan verdim.
O da yetmezmiş gibi lobidaşlarına da puan verdim.
Rahatsız olduğum husus da bu zaten :asd22:
Açıkçası puanlamamdan rahatsızım.
İyi iyi işte ayağın alıştı sayemde hem sen mis gibi Bal Porsukları dururken ne yaşadın da komodin olmayı tercih ettin![]()
@B. Arda Aycan abi bu yarışmadan sonra şampiyonlar yarışması düzenlesene sen. Sadece 53 şampiyon şarkının katılabileceği bir yarışma. Düşünsene aralarında bazıları sonuncu sıralarda yer alacak.Bir zamanlar şampiyondu, şimdi sonuncu oldu.
Bence düşüncesi bile müthiş bu konseptin.
@B. Arda Aycan abi bu yarışmadan sonra şampiyonlar yarışması düzenlesene sen. Sadece 53 şampiyon şarkının katılabileceği bir yarışma. Düşünsene aralarında bazıları sonuncu sıralarda yer alacak.Bir zamanlar şampiyondu, şimdi sonuncu oldu.
Bence düşüncesi bile müthiş bu konseptin.
İnş hepiniz sonuncu olursunuz![]()