53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarımı göndermeme rağmen hala Aslan Türkoğlu isminin önüne puanlar gönderildi yazmayarak beni yarışmacıların önüne atan Tuncay Tum kardeşimi hunharca kınıyorum!

Puanlari yolladim. Playlist guzeldi bence. Puan vermek istedigim birkac sarki disarda kaldi maalesef.

@B. Arda Aycan abi bu yarışmadan sonra şampiyonlar yarışması düzenlesene sen. Sadece 53 şampiyon şarkının katılabileceği bir yarışma. Düşünsene aralarında bazıları sonuncu sıralarda yer alacak. :) Bir zamanlar şampiyondu, şimdi sonuncu oldu. :) Bence düşüncesi bile müthiş bu konseptin.

Son düzenleme:
Açıkçası puanlamamdan rahatsızım.

Hak yemeyelim lütfen. Stratejilerin esiri olmayalım.

Can umuyorum artık ritüelleşmeye başlayan karşılıklı puanlaşmamızı bozacak bir şey yapmamışsındır:D

Sanmıyorum.

Büyük ihtimalle sana puan verdim.

O da yetmezmiş gibi lobidaşlarına da puan verdim.

Rahatsız olduğum husus da bu zaten :asd22:

Sanmıyorum.

Büyük ihtimalle sana puan verdim.

O da yetmezmiş gibi lobidaşlarına da puan verdim.

Rahatsız olduğum husus da bu zaten :asd22:
İyi iyi işte ayağın alıştı sayemde hem sen mis gibi Bal Porsukları dururken ne yaşadın da komodin olmayı tercih ettin:D

İyi iyi işte ayağın alıştı sayemde hem sen mis gibi Bal Porsukları dururken ne yaşadın da komodin olmayı tercih ettin:D

Aslan Türkoğlu kardeşim radyoda istek şarkımı çalarak transfer etti. :D

Sonuçta profesyonel yarışmacılarız. Diğer lobilerde sevdiğimiz dostlarımız da olsa 1 puanımızı bile lobi içi dayanışmada kullanmak isteriz. :D

Puanlarımı gönderdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@B. Arda Aycan abi bu yarışmadan sonra şampiyonlar yarışması düzenlesene sen. Sadece 53 şampiyon şarkının katılabileceği bir yarışma. Düşünsene aralarında bazıları sonuncu sıralarda yer alacak. :) Bir zamanlar şampiyondu, şimdi sonuncu oldu. :) Bence düşüncesi bile müthiş bu konseptin.

Daha yeni düzenlendi yav Hall of Fame yarışması, 75. yarışmadan sonra düzenlesek daha iyi olmaz mı? :)

nesi muthis yaw

sonuncu olmasini diyosan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt