53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağabey sigara bırakma işi ne oldu biz gençlere umut ışığı modunda mısın yoksa hiç kasmayalım mı şu an yaptığımız gibi:D

Z
images

Bırakmak artık çok daha kolay.

Sen sigarada mı içiyorsun. Ne pis bir adam çıktın sen Uğur :D Bugün bitirdin kendini.
Ağabey en iyisi bugünü yaşanmamış sayalım kendi katkılarımla epey gömdüm kendimi hem foşik olma hem sigara iç ne demek ya ne deseniz haklısınız ağabey:D

9.jpg
Benim de şarabım hazır puanlarınızı bekliyorum.

Ağabey en iyisi bugünü yaşanmamış sayalım kendi katkılarımla epey gömdüm kendimi hem foşik olma hem sigara iç ne demek ya ne deseniz haklısınız ağabey:D

Foşik değilsin, popüler kültür sevdalısı çıktın sigara içiyorsun daha ne olsun. Hakikaten bu günü yaşanmamış sayalım :D Yoksa sana karşı hissiyatım çok değişecek. Ben sigara içmediğim yediğim için içenlere karşı çok tepkiliyim şahsen.

Valla cok zor Ugur'cum ama hic durma birak derim..Sinir stres bi yana aldigin nefesden,yedigin yemekten bile zevk aliyorsun..

☆$☆
Bir metot denedin mi ağabey yoksa kendi iradenle mi başarıyorsun? Herkes aynı şeyleri söylüyor umarım ben de o herkese katılırım sağlarım yakında. Sana kolaylıklar diliyorum ağabey umarım kurtulursun.

Kayıtlar ne ara açılıyor da doluyor anlamadım.Son yarışmam daha Tuncay'ın ilk yarışmasıydı.O zamanlar baya bi karıştırmıştı ortalığı :D.

Hala aynı değildir umarım.:P

Pörsükler ve pisi pisiler yine Bizans Entrikaları peşindeler.

Tarlaları ektiniz mi?

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Foşik değilsin, popüler kültür sevdalısı çıktın sigara içiyorsun daha ne olsun. Hakikaten bu günü yaşanmamış sayalım :D Yoksa sana karşı hissiyatım çok değişecek. Ben sigara içmediğim yediğim için içenlere karşı çok tepkiliyim şahsen.
Popüler kültür anlayışımı görünce benimle iftihar edebilirsin ağabey temkinli olmaya davet ediyorum seni:DAhaha zaten aksini düşünemezdim senin için o kadar alkol katıksız nasıl gidecek yoksa:DBen yine operasyon hariç günü silmeye fitim, silmek demişken "sil baştan" filmi sence kurgu olarak kalır mı veya olmasını ister miydin?

Bu şarkı ile katıldığımda da ikinci olmuştum :D Nasıl heder ediyorlar güzelim şarkıları :D

Yetmiyor 12'lerim ağabey. Ben artık mutsuz olmamak için katılmıyorum bunlar ile hiç. :D

Gerçi katıldığım şarkılar da hoşuma gidiyor ama şunu savaşa falan gidecek adama dinlet direk Dünya'yı fetheder gelir. :D

Popüler kültür anlayışımı görünce benimle iftihar edebilirsin ağabey temkinli olmaya davet ediyorum seni:DAhaha zaten aksini düşünemezdim senin için o kadar alkol katıksız nasıl gidecek yoksa:DBen yine operasyon hariç günü silmeye fitim, silmek demişken "sil baştan" filmi sence kurgu olarak kalır mı veya olmasını ister miydin?

Olmasını istemem ama kurgu olarak kalmayabilir. Ota boka burunlarını sokuyorlar. :D

lutfen bana vereceginiz puanin reprezentasyonunu asagida bulunuz

6669585773_5a81f53c50_z.jpg

Yetmiyor 12'lerim ağabey. Ben artık mutsuz olmamak için katılmıyorum bunlar ile hiç. :D

Gerçi katıldığım şarkılar da hoşuma gidiyor ama şunu savaşa falan gidecek adama dinlet direk Dünya'yı fetheder gelir. :D

Elime bir ordu versinler bir de bu şarkıyı dünyayı alıp geleyim :D Bak şimdiden gaza geldim :D

Bir metot denedin mi ağabey yoksa kendi iradenle mi başarıyorsun? Herkes aynı şeyleri söylüyor umarım ben de o herkese katılırım sağlarım yakında. Sana kolaylıklar diliyorum ağabey umarım kurtulursun.
Normal sakiz ve sigara istegini azaltan sprey kullaniyorum..Ama her sey beyinde bitiyor kardesim..

☆$☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt