Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.916
- 21.959
- 3.553
Ağabey sigara bırakma işi ne oldu biz gençlere umut ışığı modunda mısın yoksa hiç kasmayalım mı şu an yaptığımız gibi![]()
Bırakmak artık çok daha kolay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey sigara bırakma işi ne oldu biz gençlere umut ışığı modunda mısın yoksa hiç kasmayalım mı şu an yaptığımız gibi![]()
Ağabey en iyisi bugünü yaşanmamış sayalım kendi katkılarımla epey gömdüm kendimi hem foşik olma hem sigara iç ne demek ya ne deseniz haklısınız ağabeySen sigarada mı içiyorsun. Ne pis bir adam çıktın sen UğurBugün bitirdin kendini.
Ağabey en iyisi bugünü yaşanmamış sayalım kendi katkılarımla epey gömdüm kendimi hem foşik olma hem sigara iç ne demek ya ne deseniz haklısınız ağabey![]()
Eyw. HocamHosbulduk hocam..Allah muhabbetinizi artirsin..
☆$☆
Bir metot denedin mi ağabey yoksa kendi iradenle mi başarıyorsun? Herkes aynı şeyleri söylüyor umarım ben de o herkese katılırım sağlarım yakında. Sana kolaylıklar diliyorum ağabey umarım kurtulursun.Valla cok zor Ugur'cum ama hic durma birak derim..Sinir stres bi yana aldigin nefesden,yedigin yemekten bile zevk aliyorsun..
☆$☆
@Tuncay Tum kaç kişi kaldı göndermeyen?
Popüler kültür anlayışımı görünce benimle iftihar edebilirsin ağabey temkinli olmaya davet ediyorum seniFoşik değilsin, popüler kültür sevdalısı çıktın sigara içiyorsun daha ne olsun. Hakikaten bu günü yaşanmamış sayalımYoksa sana karşı hissiyatım çok değişecek. Ben sigara içmediğim yediğim için içenlere karşı çok tepkiliyim şahsen.
Bu şarkı ile katıldığımda da ikinci olmuştumNasıl heder ediyorlar güzelim şarkıları
![]()
Popüler kültür anlayışımı görünce benimle iftihar edebilirsin ağabey temkinli olmaya davet ediyorum seniAhaha zaten aksini düşünemezdim senin için o kadar alkol katıksız nasıl gidecek yoksa
Ben yine operasyon hariç günü silmeye fitim, silmek demişken "sil baştan" filmi sence kurgu olarak kalır mı veya olmasını ister miydin?
Yetmiyor 12'lerim ağabey. Ben artık mutsuz olmamak için katılmıyorum bunlar ile hiç.
Gerçi katıldığım şarkılar da hoşuma gidiyor ama şunu savaşa falan gidecek adama dinlet direk Dünya'yı fetheder gelir.![]()
Çok gergin ve uzun bir gün üzerine iyi giderdi aslında.
Tuncay Tum bir güzellik yapsan, kurtulur muyuz bunalımdan 25 kişi olsak.Çok gergin ve uzun bir gün üzerine iyi giderdi aslında.
Normal sakiz ve sigara istegini azaltan sprey kullaniyorum..Ama her sey beyinde bitiyor kardesim..Bir metot denedin mi ağabey yoksa kendi iradenle mi başarıyorsun? Herkes aynı şeyleri söylüyor umarım ben de o herkese katılırım sağlarım yakında. Sana kolaylıklar diliyorum ağabey umarım kurtulursun.