53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer Uğur Yılmazı olmazsa havaya uçuralım. Olmaz böyle :D Hem gördüğümüzde yok :D Operasyon yapalım :D
Ağabey kendisi gsbasket.org da aktif buraya öylesine açıp gitmiştir o yüzden inlerine girmek lazım nerden mi biliyorum oraya üye olduğumda da aynı sorunla karşılaşmıştım adam belalım oldu:D

Şu avatarın ile kazanmanı istiyorum cidden :D Umarım ona uygun bir şarkı bulmuşsundur :D

Biraz ciddi bir tercih olmuş olabilir avatarıma göre, halk kahramanı temalı değil en azından, ama enfes bir şarkıdır. Tabi büyük konuşmak da istemiyorum. :D

Sound iyi, solist iyi, ama herkesin dinlemesi şart şampiyon olmam için. :)

Belki sağlık olsun diye geçiştirdik ama 123145 kişi ile yapılan yarışmaları gören bu gözler, bizim dışarıda bırakılmamızı masum bir geç kalma, akrep ile yelkovanın küçük bir oyunu olarak görmeyecektir. Ejderlere karşı bir tür engelleme girişimi olarak forum tarihinde yerini almıştır bu durum.

Ağabey kendisi gsbasket.org da aktif buraya öylesine açıp gitmiştir o yüzden inlerine girmek lazım nerden mi biliyorum oraya üye olduğumda da aynı sorunla karşılaşmıştım adam belalım oldu:D

Tamam bu mevzuya eğilelim o zaman. Adam seni resmen bitirmiş.

Belki sağlık olsun diye geçiştirdik ama 123145 kişi ile yapılan yarışmaları gören bu gözler, bizim dışarıda bırakılmamızı masum bir geç kalma, akrep ile yelkovanın küçük bir oyunu olarak görmeyecektir. Ejderlere karşı bir tür engelleme girişimi olarak forum tarihinde yerini almıştır bu durum.

Bu konuda yanınızdayım Ömer. Haksızlık yapılmıştır zatına ve diğer arkadaşlara.

Şarkımı yolladım Tuncay kardeşim.

Sadece sen değil Ömer. Ejderlerin neredeyse tamamı dışarıda kaldı.
Ismail ARIK Tevfik Aksoy Erdi Güneş Tuncay Van Atakan Arda

hepsinin çevrimdışı olduğu ana denk getirmeleri bir tesadüf olamaz!

Ejderler artık çok daha hırslı! And olsun ki, kediyi porsuğa, porsuğu kediye katacağız!

Bu yarismaya katilamadik
Ejderler kursude olursa yillanmis saraplarimi açacagim sizler için

54e9c0b360ee07c19edc46a34af5c268.jpg

Komidinsporlu olmamama rağmen demokratrik bir Porsuk olarak Kedi lobisinin adamı Tuncay Tum'u kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt