Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 923
Hosbulduk hocam..AhahahahHoşgeldin hocam
![]()

☆$☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hosbulduk hocam..AhahahahHoşgeldin hocam
![]()
Ağabey kendisi gsbasket.org da aktif buraya öylesine açıp gitmiştir o yüzden inlerine girmek lazım nerden mi biliyorum oraya üye olduğumda da aynı sorunla karşılaşmıştım adam belalım olduDiğer Uğur Yılmazı olmazsa havaya uçuralım. Olmaz böyleHem gördüğümüzde yok
Operasyon yapalım
![]()
Şu avatarın ile kazanmanı istiyorum ciddenUmarım ona uygun bir şarkı bulmuşsundur
![]()
Ağabey kendisi gsbasket.org da aktif buraya öylesine açıp gitmiştir o yüzden inlerine girmek lazım nerden mi biliyorum oraya üye olduğumda da aynı sorunla karşılaşmıştım adam belalım oldu![]()
Ağabey sigara bırakma işi ne oldu biz gençlere umut ışığı modunda mısın yoksa hiç kasmayalım mı şu an yaptığımız gibiHosbulduk hocam..Allah muhabbetinizi artirsin..
☆$☆
Belki sağlık olsun diye geçiştirdik ama 123145 kişi ile yapılan yarışmaları gören bu gözler, bizim dışarıda bırakılmamızı masum bir geç kalma, akrep ile yelkovanın küçük bir oyunu olarak görmeyecektir. Ejderlere karşı bir tür engelleme girişimi olarak forum tarihinde yerini almıştır bu durum.
Hosbulduk hocam..Allah muhabbetinizi artirsin..
☆$☆
beni tebrik etmeye hazir misiniz
Belki sağlık olsun diye geçiştirdik ama 123145 kişi ile yapılan yarışmaları gören bu gözler, bizim dışarıda bırakılmamızı masum bir geç kalma, akrep ile yelkovanın küçük bir oyunu olarak görmeyecektir. Ejderlere karşı bir tür engelleme girişimi olarak forum tarihinde yerini almıştır bu durum.
Komidinsporlu olmamama rağmen demokratrik bir Porsuk olarak Kedi lobisinin adamı Tuncay Tum'u kınıyorumBelki sağlık olsun diye geçiştirdik ama 123145 kişi ile yapılan yarışmaları gören bu gözler, bizim dışarıda bırakılmamızı masum bir geç kalma, akrep ile yelkovanın küçük bir oyunu olarak görmeyecektir. Ejderlere karşı bir tür engelleme girişimi olarak forum tarihinde yerini almıştır bu durum.
Ağabey sigara bırakma işi ne oldu biz gençlere umut ışığı modunda mısın yoksa hiç kasmayalım mı şu an yaptığımız gibi![]()
Valla cok zor Ugur'cum ama hic durma birak derim..Sinir stres bi yana aldigin nefesden,yedigin yemekten bile zevk aliyorsun..Ağabey sigara bırakma işi ne oldu biz gençlere umut ışığı modunda mısın yoksa hiç kasmayalım mı şu an yaptığımız gibi![]()