53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağımsız aday olarak şampiyon şarkıyı göndermiş bulunmaktayım.

Sarkimi yolladim, bu sefer zirveyi zorlamayi düsünüyorum. Sarkim ile herkes den puan koparirim diye bekliyorum :)

sarkima oy vermeyecek kisileri esefle kiniyorum

Neyse beyler ben gelen kutusundaki sarkilari kontrol edip artik playlisti hazirlamaya basliyorum buraya bakamiyabirim fazla ,sonra gorusuruz :D

Neden öyle dedin ağabey en kötü deneme-yanılma ile öğrenirim yani senden 12 puan aldıklarımız ne oldu sonu hep hüsran:D

Vay vay vay. Popüler kültüre esir olmuş bir Uğur Yılmaz. Hiç böyle planlamamıştık senin geleceğini :D

Bayağı ara verildi yarışmaya bir kaç ekstra ekleme yapsak fena olmayacak yoksa hak geçecek. Bekleyen adamlar dışarıda kalıyor.
Uzun süredir beklemekten helak olmuş renktaşlarımızın bir nefes alma molasında bu yarışmayı kaçırmaları üzücü bir durum arzedecektir . Tuncay Tum el at

Ömer Tuğrul Yılmazer 'in dışarda kalması şühpesiz ki, komodo ejderlerini ele geçirme operasyonunun bir parçasıdır!

Kurucu üyemizin yarışmaya alınmasını talep ediyoruz! Aksi takdirde bu yarışma kolay kolay bitmez, bitirmeyiz!

Burası Ejder Arena - Burdan Çıkış Yok!

@Ömer Tuğrul Yılmazer 'in dışarda kalması şühpesiz ki, komodo ejderlerini ele geçirme operasyonunun bir parçasıdır!

Kurucu üyemizin yarışmaya alınmasını talep ediyoruz! Aksi takdirde bu yarışma kolay kolay bitmez, bitirmeyiz!

Burası Ejder Arena - Burdan Çıkış Yok!

Aslan sus buraya her baktigimda senin bu tip mesajlarini goruyorum bak seni atarim yarismada Omer renktasimizi alirim sansini fazla zorlama :D

Vay vay vay. Popüler kültüre esir olmuş bir Uğur Yılmaz. Hiç böyle planlamamıştık senin geleceğini :D
Ahaha yok yahu ağabey o an dinlediğim parçayla katılacaktım senin gazınla ama kendimi başka bir alanda denemek istedim sonuç ne olursa olsun özüme döneceğim:D

Bu arada adımı "Uğur Yılmaz" olarak görünce mutlu olmama sebep olanlara saygılarımı iletiyorum artık ıvır zıvır evraklara ben bile bitişik yazıyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt