- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Ağabey sen bu ara çok bilgisayar oyunu oynuyorsun. Zihnin bulanmış![]()
Sen de çok rakı içiyorsun ve yaşlandın, hafıza problemi yaşıyorsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey sen bu ara çok bilgisayar oyunu oynuyorsun. Zihnin bulanmış![]()
Hic umutlanma seni sampiyon yapmam![]()
Neden öyle dedin ağabey en kötü deneme-yanılma ile öğrenirim yani senden 12 puan aldıklarımız ne oldu sonu hep hüsranGeçmiş olsun.
Agabey yapma![]()
Neden öyle dedin ağabey en kötü deneme-yanılma ile öğrenirim yani senden 12 puan aldıklarımız ne oldu sonu hep hüsran![]()
Uzun süredir beklemekten helak olmuş renktaşlarımızın bir nefes alma molasında bu yarışmayı kaçırmaları üzücü bir durum arzedecektir . Tuncay Tum el atBayağı ara verildi yarışmaya bir kaç ekstra ekleme yapsak fena olmayacak yoksa hak geçecek. Bekleyen adamlar dışarıda kalıyor.
Sayı artacak mı bekleyelim mi?
Sen de çok rakı içiyorsun ve yaşlandın, hafıza problemi yaşıyorsun![]()
@Ömer Tuğrul Yılmazer 'in dışarda kalması şühpesiz ki, komodo ejderlerini ele geçirme operasyonunun bir parçasıdır!
Kurucu üyemizin yarışmaya alınmasını talep ediyoruz! Aksi takdirde bu yarışma kolay kolay bitmez, bitirmeyiz!
Burası Ejder Arena - Burdan Çıkış Yok!
Hiç yakıştıramadım ağabey sana ne biçim konuşuyorsun öyle![]()
Red Wine + Whiskas ikilisi hafif çarpmış Arda ağabey'i o yüzden üzerine gitmeHiç yakıştıramadım ağabey sana ne biçim konuşuyorsun öyle![]()
Ahaha yok yahu ağabey o an dinlediğim parçayla katılacaktım senin gazınla ama kendimi başka bir alanda denemek istedim sonuç ne olursa olsun özüme döneceğimVay vay vay. Popüler kültüre esir olmuş bir Uğur Yılmaz. Hiç böyle planlamamıştık senin geleceğini![]()