- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Ben geri kaçıcam ya maça bile bakamayabilirim fırsat bulupta.
Farketmez. Özlüyoruz seni.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yapamayacağım diyorum yaptırmayacağım demiyorum kiHani sen varken 2 günde bir yarişma olur diyordun. Ne oldu siyasetmi yaptin bize admin bey![]()
Benim modum işte hemen işi çözmüşBugün maç var. Maç günü yarışma yapmak olmaz. Şu antepfıstığını bir yiyelim bugün, bugünden sonrası için şarkılarınız hazır olsun.
Ben yapamayacağım diyorum yaptırmayacağım demiyorum ki![]()
En son bunu dediğinde düşme hattında mı tamamlamıştın yarışmayı neydi.Sağ taraf olduğundan eminim ama![]()
Hani sen varken 2 günde bir yarişma olur diyordun. Ne oldu siyasetmi yaptin bize admin bey![]()
Benim modum işte hemen işi çözmüş![]()
Emrah Yıldırım bizde böyleYaptiracagin adamlari sürgün ettin. Elde ne kaldi şimdiBugün galibiyetimizden sonra bir yarişma yaptirirsin herhalde.;(
NamümkünEmrah sen şu maç gününde yarışma yapılamaz fetvasını değiştirsene kardeşim.
Çünkü çok saçma. Herhalde 24 saat maçı yorumlamayacağız. Maçtan 2-3 saat sonra başlık açılmasında bir sakınca göremiyorum şahsen.
Maç günü yarışma caiz değildir beyler. Sordum hocaya.
Emrah sen şu maç gününde yarışma yapılamaz fetvasını değiştirsene kardeşim.
Çünkü çok saçma. Herhalde 24 saat maçı yorumlamayacağız. Maçtan 2-3 saat sonra başlık açılmasında bir sakınca göremiyorum şahsen.
Bugün yarişma yapilsin. alpay yarişmaya alinmasin. Caiz degilmiş ona:asd22:
İşte görmek istediğim yönetici profiliYarışma yaparım kedileri almam şaşar kalırsınız beyler.![]()
Şimdi yarışma açarım seni almam bak Alpay zorlama şansınıYarışma yaparım kedileri almam şaşar kalırsınız beyler.![]()
Şimdi yarışma açarım seni almam bak Alpay zorlama şansını![]()
![]()
Şimdi yarışma açarım seni almam bak Alpay zorlama şansını![]()
![]()
Yarışma yaparım kedileri almam şaşar kalırsınız beyler.![]()