Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.782
- 8.839
- 2.163
gec olmadan acin lüften, kacirmak istemiyorum busefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan biraz sabırlı olalım lütfenEray ÖZTÜRK dün sözünü verdiğin yarışmayı bekliyoruz.![]()
Aslan biraz sabırlı olalım lütfen![]()
Kedi Lobisinin moderatörlerine yapılan yakışıksız muameleyi protesto ettiğim için katılmayacağım, katılacak kedilere başarılar, kalbim sizinle, seriyi devam ettireceğinize inanıyorum![]()
Kedi Lobisinin moderatörlerine yapılan yakışıksız muameleyi protesto ettiğim için katılmayacağım, katılacak kedilere başarılar, kalbim sizinle, seriyi devam ettireceğinize inanıyorum![]()
Katılmayacak mısın gerçekten ? Öyleyse pacta sunt servanda ilkesi gereği bende katılmayacağım.Noblesse Oblige![]()
Başsiz gövde olur mu abi. Sen yoksan bizde yokuz derdim ama agir olur bu:asd22:
Katılmayacak mısın gerçekten ? Öyleyse pacta sunt servanda ilkesi gereği bende katılmayacağım.
Not: Çok elit bir lobiyiz![]()
Beni @Aslan Türkoğlu ile karıştırmayın lütfen, ben katılmayacağım dediysem katılmam![]()