53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Yasin 10 puan vermemişmi:D

Tebrikler Ali Ozer
Tebrikler Uğur İz
Tebrikler @VASFİ VURAL

Saol Tuncay Sexy bir yarişmaydi. kediler yine şampiyon

Komodin Ejderleri ve Pörsükler konuşur, kediler kupaları toplar, bu devran böyle sürer gider :D

Ben misal 6-7 yarışmadır ne sana ne Murat'a ne Vasfi'ye puan vermedim. Demek ki bizimde tarla sürmemiz gerekiyor. Trafoya girenlerin yarışmayı sabote etmesi gayet doğal.
Alpay'ın Led Zeppelin - Kashmir'ini Marih Carey denen baldırlıya yedirmişlerdi bundan birkaç yarışma önce :D Şimdi ise Led Zeppelin şampiyon oldu :D Bu işte bir iş var :oley:

Tabi ki herşey bir yana Ali Ozer Uğur İz Vasfi Vural tebrikler beyler :) Tuncay Tum sana da bu güzel yarışma için teşekkür ediyoruz lakin şikeyi biraz daha az döndürseydin keşke :D

Guzelim sarkiya puan vermeyenlere sesleniyorum. Ata diyarindan gelen sarkimiza puan vermediniz birde o sarkiya puan verdiniz mi ya dediniz.

Normalde en kotu 1 puani var o sarkinin 23 puan yapar.

Bittiniz siz, yarisma acsin diye sizi destekledigim icin utaniyorum anliyonuz mu, utaniyorum.

Birakin tutmayin beni intihara gidicem

Sen de kendini avutmaya devam et. Yakında amatör kümeye düşeceksin. :D

Başarımızı kıskanma Aslan, sen gittiğinden beri lobi hep şampiyon. Benim bireysel olarak torunlarıma yetecek kadar şampiyonluğum var, önemli olan lobinin başarısı :D

Bu da Fenerin 6-0 avuntusu gibi bir şey oldu sizde :D
Yapın öyle gelin :D O zamana kadar böyle tekil tekir başarılarla olmaz ağabey.Ahahaha sen yine şampiyon olamadın. Sağ tarafta mı kaldın yoğusam :D
410cce2632be9285599c89cf29d7cf2c.jpg

Geri
Üst Alt