53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Alpay'ın Led Zeppelin - Kashmir'ini Marih Carey denen baldırlıya yedirmişlerdi bundan birkaç yarışma önce :D Şimdi ise Led Zeppelin şampiyon oldu :D Bu işte bir iş var :oley:

Tabi ki herşey bir yana @Ali Ozer @Uğur İz @Vasfi Vural tebrikler beyler :) @Tuncay Tum sana da bu güzel yarışma için teşekkür ediyoruz lakin şikeyi biraz daha az döndürseydin keşke :D
Erman Kashmir benim şarkımdı aynı bugün gibi son oyda kürsü dışı kalmıştı , ama bu sefer en azından diğer porsuk renktaş lobidaşım kürsüde ,
bu arada ilkkez hayal kırıklığı olu bende 80 üstüne çıkarım diyordum .

Bence tuncayin puan tablosu kotuydu.

İsyan baslatalim bence.

(B.klayalim beyler sonunculugum araya kaynasin)

@Ali Ozer tebrikler lobidaş, 3. yıldızı taktın, Hall Of Fame'i güncelledim hemen ;)

@Uğur İz seni şampiyonluktan etmişim gibi geldi şimdi, kusura bakma :red:

@Vasfi Vural tebrikler Vasfi.

@Tuncay Tum emeğine sağlık, yarışma için teşekkürler reis.

Led Zeppelin şampiyonluğu sonuna kadar haketti. Yalnız Led Zeppelin grubundan Robert Plant şarkısı ile sonuncu yapmışlardı beni. :mad:

Tekrar o talihsiz günü hatırlayıp, emeği geçenlerin kellesini bi çırpıda almayı arzu ettim!

Neyse, en azından boyalı alanda kalmayı alışkanlık haline getirdik.

GT-I9300 Tapatalk

Erman Kashmir benim şarkımdı aynı bugün gibi son oyda kürsü dışı kalmıştı , ama bu sefer en azından diğer porsuk renktaş lobidaşım kürsüde ,
bu arada ilkkez hayal kırıklığı olu bende 80 üstüne çıkarım diyordum .
Pardon Murat senindi değil mi o şarkı çok pardon false memory :D O Kashmir o yarışmada şampiyon olmalıydı kesinlikle :)

Bu arada Deep Purple'dan pişti olduğum senmişsin meğer :D :D

Bugün çok yoğun ama çok güzel bir gündü, Eskişehir' de sahaya girip Fener' in fişini çek, yarışmada 1. ve 2. çıkar, artık biraz dinlenelim :D

Pardon Murat senindi değil mi o şarkı çok pardon false memory :D O Kashmir o yarışmada şampiyon olmalıydı kesinlikle :)

Bu arada Ozan Tokgöz beyefendi AC/DC'de ise pişti olduğum adam sen çıktın :D Arkadaş sizin yüzünüzden rock parça ile giremedim yav :D

Sendemi deep purple ile katıldıyın ilk ,
hangi şarkı ben perfect strangers 'ı çok seviyorum ama yine çok sevdiğim hey joe 'yu gönderdim son zamanlarda günde ortalama 10 kez dinliyorum abartısız

Geri
Üst Alt