- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Oturmuş Aslan'ı dinliyorsun işin yok mu, o öyle konuşur konuşur sonra son sıralarda yer alır bildiğimiz Aslan
Bu mesajından sonra şühpesiz ki, kellen için tehlike çanları çalınmaya başlayacak artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oturmuş Aslan'ı dinliyorsun işin yok mu, o öyle konuşur konuşur sonra son sıralarda yer alır bildiğimiz Aslan
Senide kedi lobisine davet ediyoruz adminim henüz geç degilYaşlandığımız doğru da hala mühür bizde meze olmayız raad
Bu mesajından sonra şühpesiz ki, kellen için tehlike çanları çalınmaya başlayacak artık.
Nereye kovuyorsun kardeş?![]()
Senide kedi lobisine davet ediyoruz adminim henüz geç degil![]()
![]()
Tuncay ve Tuna'nın yarışma forumu başta olmak üzere yetkilerini alıp, sadece maç merkezinde yetki vermeyi düşünüyorum. Bir nevi sürüyorum yani onları![]()
Kedi lobisi için sadece moderatör kalırız adminimGeleceğin parlak bir smod adayıydın artık çöp kutusunda moderatörlük yeter sana
İkisini de arkasın da GSC' nin en büyük lobisi Kedi Lobisi var, yedirmeyiz![]()
Tuncay Tum yasadinTuncay ve Tuna'nın yarışma forumu başta olmak üzere yetkilerini alıp, sadece maç merkezinde yetki vermeyi düşünüyorum. Bir nevi sürüyorum yani onları![]()
Kedi lobisi için sadece moderatör kalırız adminim![]()
![]()
![]()
Fatih Akca pcdeysen arkadaşın rütbeyi alsanaLobi adina moderatoru kovmak.....
![]()
Lobiler benden büyük olsa 10 gün de yarışma yapılırdıama ben geldim yarışma yapıldı. Ben > Lobiler ve ben BPL den olduğuma göre BPL > Lobiler
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır adminim ben kedi lobime sonsuz güveniyorum bensizde başarılı olurlarYarışmalar forumunda mod kalamayacaksın amayetkini başkasına verdim(ciddiyim) . Artık burda yetkili birisi var sizin yetkileri almadım sadece
![]()
Kendi içinde tutarsız bir açıklama, Kedi Lobisi yarışma isteseydi açardı![]()
Yoo Hayri'nin tarzda takılmalık yarışmalar olabilir ama ESC bizden onaysız olamaz![]()