- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Sende mi bize karşısın Cenk adminimKedileri yönetimden tasfiye işlemleri yarın başlayacak.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende mi bize karşısın Cenk adminimKedileri yönetimden tasfiye işlemleri yarın başlayacak.
@Emrah Yıldırım şaka bir yana sırf yarışmalar bölümü için aramızda yarışma yapabilecek bazı arkadaşlara yetki verilme durumu var mı? Çünkü senin modların ayarı yok. Bazen 3 gün 3 gece yarışma yaparlar. Bazen de 1 ay süründürürler milleti. O yüzden aramızdan örneğin başta @B. Arda Aycan abiye ve yarışmada tecrübe sahibi diğer 1-2 kişiye yetki verilmesini öneriyorum. Böylece hem yöneticilerin işi hafifler, hem de diğer arkadaşların da yarışma düzenleme şansı olur. Mesela yönetici olmamasına rağmen, ben Arda ağabeyin yaptığı yarışmalardan oldukça keyif alıyorum.
@Emrah Yıldırım şaka bir yana sırf yarışmalar bölümü için aramızda yarışma yapabilecek bazı arkadaşlara yetki verilme durumu var mı? Çünkü senin modların ayarı yok. Bazen 3 gün 3 gece yarışma yaparlar. Bazen de 1 ay süründürürler milleti. O yüzden aramızdan örneğin başta @B. Arda Aycan abiye ve yarışmada tecrübe sahibi diğer 1-2 kişiye yetki verilmesini öneriyorum. Böylece hem yöneticilerin işi hafifler, hem de diğer arkadaşların da yarışma düzenleme şansı olur. Mesela yönetici olmamasına rağmen, ben Arda ağabeyin yaptığı yarışmalardan oldukça keyif alıyorum.
Ben offical yarışmalarda sadece yarışırım, öyle bir yetki istemiyorum. Ondan sonra sürekli başıma ekşirsiniz![]()
Abi önemli olan senin ne istediğin değil, bizim ne istediğimiz.![]()
hem katiliyorum hem de gorevi kabul ediyorum
1. hcvision 94 sayfa surmustu tadi hala GSClilerin damagindadir
Son derece tutarlı bir çıkarım olmuşLobiler benden büyük olsa 10 gün de yarışma yapılırdıama ben geldim yarışma yapıldı. Ben > Lobiler ve ben BPL den olduğuma göre BPL > Lobiler
Kedileri yönetimden tasfiye işlemleri yarın başlayacak.
:2aloh1:
Yaşlandın be Emrah. Çoluk çocuğa meze oldun artık.![]()
Nereye kovuyorsun kardeş?![]()
Senide kedi lobisine davet ediyoruz adminim henüz geç degil![]()
![]()
Simdi kediler var, porsuklar var, ejderler var topluluksuzkar da var uyumsuzlar niye yok. Her gruba uye olamiyoz mu bunu bi tartisalim derim
Kedi Lobisinin mod' ları lobinin koruması altındadır, başlarına gelecek en ufak bir olayda seninle zamanında yaptığımız bütün şikeleri açıklarım![]()
Bak cakala bak kedilerin liderini aradan cikartip lobiyi dagitma oyunlari pesinde.Emrah Yıldırım şaka bir yana sırf yarışmalar bölümü için aramızda yarışma yapabilecek bazı arkadaşlara yetki verilme durumu var mı? Çünkü senin modların ayarı yok. Bazen 3 gün 3 gece yarışma yaparlar. Bazen de 1 ay süründürürler milleti. O yüzden aramızdan örneğin başta B. Arda Aycan abiye ve yarışmada tecrübe sahibi diğer 1-2 kişiye yetki verilmesini öneriyorum. Böylece hem yöneticilerin işi hafifler, hem de diğer arkadaşların da yarışma düzenleme şansı olur. Mesela yönetici olmamasına rağmen, ben Arda ağabeyin yaptığı yarışmalardan oldukça keyif alıyorum.
En son 10-12 gün önce yapılmıştı olmYaw bu yarismayi da hergun yapiyorsunuz bikmiyor musunuz ? Ben boyle konulari ust sirada gormekten biktim.Haftalik yarisma yapin amenna da hergun goruyorum su yarismayi.
Bak cakala bak kedilerin liderini aradan cikartip lobiyi dagitma oyunlari pesinde.
Yemezler kardeş
Ben hallettim.
Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi? Tuncay ve Tuna'yı kovdum
![]()
Yoktu cidden daha geçenlerde verildi yetki@Erman Türker bu forumun moderatörüymüş arkadaş, adam yetkim yok diye bizi yiyormuş meğer![]()