53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Yok artik yarisma filan yok bilseydim bu yarismayida acmazdim dun :D :D @Aslan Türkoğlu artik iki ay Emrah adminin musayit olmasini beklersin sen istedin Aslan efendi :D

Ulan yetkiyi Emrah aldı, adamlar hıncını benden çıkartıyor. :D Başınıza taş yağsa Aslan yağdırdı diyeceksiniz. Tövbe estağfurullah. :D

Yap yap. Paslaşırız kardeşim. Hangi şarkı kimin hemen haber uçur bana.
Benim yaptığım yarışmalardaki kürsüye porsuk dışında birilerinin çıkması imkansız zaten kardeşim merak etme :D :D Bir ara elim değerse sana 2. yıldızı da kendi ellerimle takacağım hamdolsun :2aloh1:

Ulan yetkiyi Emrah aldı, adamlar hıncını benden çıkartıyor. :D Başınıza taş yağsa Aslan yağdırdı diyeceksiniz. Tövbe estağfurullah. :D

Artik kime Tolga'dan baska size yarisma yapan olmaz sen istedin bunu ve oldu :D :D yarisma yaptirmak icin isin biraz daha zor simdi bir tane daha yarisma acacaktim ama malasef yapamiyorum :D :D

Butun yarismalarda lobime en az puani verip karsi lobilere puan dagitim amaci ile secilmis baris elcisi Mod Tuna Kose'ye karsi lobilerin bu yaptigi unutulmayacak.

Puan falan yok size daha.

Tuncay ve Tuna yetkisiz kalınca pek bi uysal oldular :D

Hadi Tuncay neyse bizi az süründürmedi de, Tuna'nın gidişi kötü oldu.

Kendisinin döneminde ilk ve tek şampiyonluğumu kazanmıştım :(

Hadi Tuncay neyse bizi az süründürmedi de, Tuna'nın gidişi kötü oldu.

Kendisinin döneminde ilk ve tek şampiyonluğumu kazanmıştım :(

Ulan vicdansiz kim size daha cok yarisma yapti ilk mod oldugum gun size yarisma yaptim vay be :D :)

Artik kime Tolga'dan baska size yarisma yapan olmaz sen istedin bunu ve oldu :D :D yarisma yaptirmak icin isin biraz daha zor simdi bir tane daha yarisma acacaktim ama malasef yapamiyorum :D :D
Bunca yogunluk arasinda cover yarismasi duzenleyecektim bende.

Kismet porsuklar ve ejderler kayberder kardesim.

Merak etmeyin. Emrah, bölüm moderatörlüğü yetkisini düşünüyoruz dedi. O sistem aktifleşirse size zaten gerek kalmayacak. :D

Bu arada size kelleniz gidici dediğim zaman hep şaka yaptığımı sanıyordunuz. Gerçi şimdilik sadece yetkiniz gitti ama bugün yetkisi gidenin yarın da kellesi gider. :D

Merak etmeyin. Emrah, bölüm moderatörlüğü yetkisini düşünüyoruz dedi. O sistem aktifleşirse size zaten gerek kalmayacak. :D

Bu arada size kelleniz gidici dediğim zaman hep şaka yaptığımı sanıyordunuz. Gerçi şimdilik sadece yetkiniz gitti ama bugün yetkisi gidenin yarın da kellesi gider. :D

Gorusecegiz Aslan bize muhtac kalacaksin yalvaracaksin Tuncay yarisma yarisma diye o gunlerde gelecek insallah :D :D

Geri
Üst Alt