- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Ve Arda ağabey'den beklenen balkon konuşması![]()
![]()
İnlerinize girdiler ağabey inlerinize :2aloh1:
Birazdan playlist' i paylaşıp, noktayı koyayım diyorum, ne dersin?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve Arda ağabey'den beklenen balkon konuşması![]()
![]()
İnlerinize girdiler ağabey inlerinize :2aloh1:
Merak etmeyin. Emrah, bölüm moderatörlüğü yetkisini düşünüyoruz dedi. O sistem aktifleşirse size zaten gerek kalmayacak.
Bu arada size kelleniz gidici dediğim zaman hep şaka yaptığımı sanıyordunuz. Gerçi şimdilik sadece yetkiniz gitti ama bugün yetkisi gidenin yarın da kellesi gider.![]()
Ulan vicdansiz kim size daha cok yarisma yapti ilk mod oldugum gun size yarisma yaptim vay be![]()
![]()
@Aslan Türkoğlu şampiyonları küstürürsem böyle belki ilk 3'e girersin
Ulan vicdansiz kim size daha cok yarisma yapti ilk mod oldugum gun size yarisma yaptim vay be![]()
![]()
Şu ana kadar çok iyi gidiyordun ama bu mesajınla her şeyin içine ettin. Turuncu elbiseyi giy, abdestini al ve hazır ol.
![]()
Vallahi ağabey son yarışmalardaki sıralamalarına baktığım zaman, paylaşmanda pek bir çekince görmüyorumBirazdan playlist' i paylaşıp, noktayı koyayım diyorum, ne dersin?![]()
Şu ana kadar çok iyi gidiyordun ama bu mesajınla her şeyin içine ettin. Turuncu elbiseyi giy, abdestini al ve hazır ol.
![]()
Can Uz stratejicidir kardeşim. Sen daha yeni mi tanidin. Düşene vurmasiyla bilinir.
Lobimize darbe yapildigi için adminimiz Emrah'i kiniyorum. Bu yarişmayi sen yaparsin artik her gün![]()
Güzeldi kabul et![]()
@Aslan Türkoğlu Admini yedirmeyiz!!!
Vallahi ağabey son yarışmalardaki sıralamalarına baktığım zaman, paylaşmanda pek bir çekince görmüyorum![]()
Edit : Ama sen yine de paylaşma derim :asd22:
N'oldu lan? Sıvacı Tuna.![]()
Bizde siva yoktur, Moderator yemininde Adminleri uyelerden koruyup kollayacagimiza yemin ettik.
<<<<< Admin olan.Beni korayamazsın yani senBizde siva yoktur, Moderator yemininde Adminleri uyelerden koruyup kollayacagimiza yemin ettik.
@B. Arda Aycan Ağabey kedi lobisinin karakteristik özelliği yine baş gösterdiNe diyorsun bu duruma? :asd22: Kedi lobisinden ne zaman şampiyon çıksa ya içerden ya dışarıdan bir darbeye maruz kalarak bir anda karışıveriyorsunuz nasıl iş anlamadım
![]()
![]()
Anladım ağabeyBen diyeceğimi dedim, daha ne diyim Erman Bey kardeşim![]()