53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Merak etmeyin. Emrah, bölüm moderatörlüğü yetkisini düşünüyoruz dedi. O sistem aktifleşirse size zaten gerek kalmayacak. :D

Bu arada size kelleniz gidici dediğim zaman hep şaka yaptığımı sanıyordunuz. Gerçi şimdilik sadece yetkiniz gitti ama bugün yetkisi gidenin yarın da kellesi gider. :D
ned2.jpg

Ulan vicdansiz kim size daha cok yarisma yapti ilk mod oldugum gun size yarisma yaptim vay be :D :)

Len yarışma yapıyorsun da bizim isteğimizle mi yapıyorsun. Emrah adminim duruma el atmasa 3 ay daha süründürürdün bizi. :D

Yok beni şampiyon yapmazsanız yarışma yapmam, yok Zimbabwe liginde derbi var yarışma yapmam. Sana yalvardığımız kadar kimseye yalvarmadık be.

54. yarismayi acinda yarisalim yarinki galibiyetimizin uzerine bir yarisma iyi gider diye dusunuyorum :D

Ulan vicdansiz kim size daha cok yarisma yapti ilk mod oldugum gun size yarisma yaptim vay be :D :)

Can Uz stratejicidir kardeşim. Sen daha yeni mi tanidin. Düşene vurmasiyla bilinir.
Lobimize darbe yapildigi için adminimiz Emrah'i kiniyorum. Bu yarişmayi sen yaparsin artik her gün:D

Bizde siva yoktur, Moderator yemininde Adminleri uyelerden koruyup kollayacagimiza yemin ettik.

Şu ana kadar çok iyi gidiyordun ama bu mesajınla her şeyin içine ettin. Turuncu elbiseyi giy, abdestini al ve hazır ol.

isid-tarafindan-oldurulen-gazetecinin-son-sozleri-6396222_1811_o.jpg

Can Uz stratejicidir kardeşim. Sen daha yeni mi tanidin. Düşene vurmasiyla bilinir.
Lobimize darbe yapildigi için adminimiz Emrah'i kiniyorum. Bu yarişmayi sen yaparsin artik her gün:D

Güzeldi kabul et :D

Vallahi ağabey son yarışmalardaki sıralamalarına baktığım zaman, paylaşmanda pek bir çekince görmüyorum :D :D

Edit : Ama sen yine de paylaşma derim :asd22:

N'oldu lan? Sıvacı Tuna. :D

Bizde siva yoktur, Moderator yemininde Adminleri uyelerden koruyup kollayacagimiza yemin ettik.

Bana MUDURUM ​diye hitab etmenizi tercih ederim

B. Arda Aycan Ağabey kedi lobisinin karakteristik özelliği yine baş gösterdi :D Ne diyorsun bu duruma? :asd22: Kedi lobisinden ne zaman şampiyon çıksa ya içerden ya dışarıdan bir darbeye maruz kalarak bir anda karışıveriyorsunuz nasıl iş anlamadım :D :D

@B. Arda Aycan Ağabey kedi lobisinin karakteristik özelliği yine baş gösterdi :D Ne diyorsun bu duruma? :asd22: Kedi lobisinden ne zaman şampiyon çıksa ya içerden ya dışarıdan bir darbeye maruz kalarak bir anda karışıveriyorsunuz nasıl iş anlamadım :D :D

Ben diyeceğimi dedim, daha ne diyim Erman Bey kardeşim :D

Geri
Üst Alt