53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Yapacak birileri elbet bulunur. Ulan hadi sen neyse de Tuna'nın tripleri kime anlamıyorum. :D Gören de 53 yarışmanın 43'ünü Tuna yapmış sanır. :D Alt tarafı 1 yarışma yapmış.

haha artik Tolga ve Erman abiden baska bir seceneginiz yok onlara yaptirinda yarisalim :D :)

Hani sen 2 günde bir yarişma istemiyordun. ayda 1 defa olsun diyordun. Ozaman ayda 1 defa katilman lazim. Lütfen tutarli olalim Tuncay Bey:D

Artik sadece yarismaci olarak katilabilecegim icin sorun olmuyor ne zaman olsa hazirim sampiyonluk sarkilari soylemeye basladim :D

Çok fena intikam yemini ettim. Kızılcık şerbetinden içtim.

Önümüzde ki 5 yarışma da taktiğin dibine vuracağım.

Son yarışma da yaptıklarını unutmadın Tuncay.

Sana bundan sonra buharlı hava da su yok, su.

Kedilerden bir tek Tolga'ya oy veririm o kadar.
Dün sirf ben degil kimse puan vermemiş sana. Bana niye atar yapiyorsun:D

Seni Oksijensiz birakicam Alpay sen rahat ol :D son oksijenini aliyorsun suanda :D :P

Ben 1 senedir oksijeni en düşük yerde en dipte yaşamayı öğrendim sayın Tuncay efendi. :D

Daha fazlası da komaz bize. Sen düşün ama bundan sonrasını.

Ejder kardeşlerim ile bir olup bitireceğiz seni ve sizin güruhu.

Ben 1 senedir oksijeni en düşük yerde en dipte yaşamayı öğrendim sayın Tuncay efendi. :D

Daha fazlası da komaz bize. Sen düşün ama bundan sonrasını.

Ejder kardeşlerim ile bir olup bitireceğiz seni ve sizin güruhu.

Bizim lobimiz sampiyonlugu kendine yol etmis ve bu yoldan tam adimlarla yuruyoruz ve yurumeyede devam edecegiz sayin Alpay efendi. :D

Bizim lobimiz sampiyonlugu kendine yol etmis ve bu yoldan tam adimlarla yuruyoruz ve yurumeyede devam edecegiz sayin Alpay efendi. :D

Şampiyonluk yolunda her yol mübahtır düsturunu benimsemekten bahsediyorsanız doğru. Görevim Tolga, Ali Ağabey, ve Muhammed kardeşim gibi temiz insanları aranızdan alıp gerçeği görmesini sağlamaktır. :D

Çok fena intikam yemini ettim. Kızılcık şerbetinden içtim.

Önümüzde ki 5 yarışma da taktiğin dibine vuracağım.
En son bunu dediğinde düşme hattında mı tamamlamıştın yarışmayı neydi.Sağ taraf olduğundan eminim ama :D

Tuncay ve Tuna nerde ya yarışma yapamıyorlar mı yoksa :P

Niye üzerine aldın ki. :D

Adın geçiyor mu orada. :)

Atarım bütün kedilere sadece sana değil. Senin oylamanda taktik vardı ama benim şarkı özelinde değil. Yalan de...

ali abiyede oy vermemişim. Stratejinin mucidi sensin:D Vasfiye 12 verdim. sayemde kürsü gödü porsugunuz:asd22:

Geri
Üst Alt