#53 Nordin Amrabat

Ermanla bile takas etmezler eses e versek

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Futbolcu olmak için her şey var ama en kritik olanı yok, o da beyin.

cöp. ligde kontenjanı harcamaya değmez. dany ve amrabat'ı yollayalım devre arası isteyen varsa

herkes amrabata kızıyor ama penaltı yok.

Penaltı arkadaşım. Olsa da penaltı olmasa da penaltı. Daha önce de aynısını yapmıştı. Yahu sen kontraatak oyuncususun ne işin var orda anlamıyorum ki, daha önce de böyle penaltı yaptırmıştı, bekle orta sahanın gerisinde ceza yayının oralarda falan. Bu top bulacak işte seni.

belki de hayırlısı oldu bunun ne kadar çapsız ve gereksiz olduğunu mancini anlamıştır inşallah forma yüzü göremez artık.

degil 8 mil 8 kurusluk futbol oyunamiyorsun aldign para yazik drogba ile sniejder senin aldign bonservise gelemedi be sen neymisin seni alanda kebahet ama FT biraktigi en guzel kazik kulubumuza

Sana her zaman guvendim, kotu oynadin guvendim, oynamadin kenarda oturdun guvendim... Dedimki 4-2-3-1 de adam olacak bu cocuk...

Nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Umudumu yavas yavas kayip ediyorum Nurettin, bu sezon sonu yolcusun bu gidisle!

Forma numaran yani rayze siporda başarılar hoyaaa

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Rakip futbolcunun hiçbir tehlike yaratacak açısı yokken ve mecbur geriye oynayacakken gereksiz faulü ile 3 puanımıza Ambargo koydu.O penaltı olmasa,Juve'nin bize gol atacağı falan da yoktu.

Shaqiri'den bonservisi(12 m Euro) yüksek diye vazgeçip,Amrabat ve Yigit gibi Balon Kanatlara 12 m Euro verdik.Şaka gibi,

Umarım bundan sonra aklımız basımıza gelir.1 tane transfer yap ama adam gibi yap,gerekirse 12'de ver 15'de.

Geri
Üst Alt