#53 Nordin Amrabat

Rakip futbolcunun hiçbir tehlike yaratacak açısı yokken ve mecbur geriye oynayacakken gereksiz faulü ile 3 puanımıza Ambargo koydu.O penaltı olmasa,Juve'nin bize gol atacağı falan da yoktu.

Shaqiri'den bonservisi(12 m Euro) yüksek diye vazgeçip,Amrabat ve Yigit gibi Balon Kanatlara 12 m Euro verdik.Şaka gibi,

Umarım bundan sonra aklımız basımıza gelir.1 tane transfer yap ama adam gibi yap,gerekirse 12'de ver 15'de.

Mancini reyis gereğini yapar zaten bu saatten sonra :ka21:

yılın kaziği yazmiştim geçen yıl 3-4 defa yine tekrarlıyorum YILIN HATTA YÜZYILIN KAZIĞI . Süleyman Hurma iyi gülüyordur şimdi

Yerine Sabri girseymiş keşke.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

hep savunduk 442 adamı değil dedik ama yazın tek forvetli çıktığımız 3.lig ingiliz takımlarına karşı bir cacık olmadığını görmüştük.klasik anadolu topçusu çıktı daha ötesi yok, zaten biraz umut olsa psv kayseriye şutlamazdı.

yaz dönemi o kadar dua ettik az biraz piyasası varken satılsın diye ama inat uğrunu bu çöpü aldıranlar inat uğruna takımda tuttular. umarım tez zamanda yollanır

Posizyon penaltı değil..

Ama bir futbolcunun düşünmesi lazım.

Hakem baskı altında.

Sen oyuncuya höd desen Hakem düdüğü çalacak.

Arkası dönük adama niye hamle yaparsın..

Posizyon penaltı değil..

Ama bir futbolcunun düşünmesi lazım.

Hakem baskı altında.

Sen oyuncuya höd desen Hakem düdüğü çalacak.

Arkası dönük adama niye hamle yaparsın..

amrabatın müdahalesi var gereksiz bir hamle yaptı adamın kaleye sırtı dönük rakipte kullandı bunu bencede vermemeliydi hakem ama hatalıydı diyemem vermiceksin o fırsatı hakeme hıyar gibi müdahale yapıyor

amrabatın müdahalesi var gereksiz bir hamle yaptı adamın kaleye sırtı dönük rakipte kullandı bunu bencede vermemeliydi hakem ama hatalıydı diyemem vermiceksin o fırsatı hakeme hıyar gibi müdahale yapıyor

Dedigim gibi Hakem baskı altına girdi ve herseyi juveye çalmaya başladı ikinci yarı özellikle 70 den sonra Sadece penaltı posizyonu değil 2.golde komik bir faul verdi vs vs vs

Mancini ile birlikte pek kalıcı olacağını düşünmüyorum. Amrabat için üzgünüm..

[attachment=3941:images.jpg]

Yok sende.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 88
2 senedir gerektiğinden fazla eleştirdim aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum Galatasaray takımında oynayacak kapasiteye sahip değil ama iyi niyetli çoğu zaman nabalım olmuyor sağlık olsun, yalnız penaltı vukuatında naptım ben der gibiydi 2-3 saniye sonrasında,acı bi tecrübe oldu kendisi için de dersini alır umarım.

Bazı futbolcular vardır oyun zekası yetersiz deriz futboluyla ilgilidir ama bu çocuğun oyun zekası falan değil baya baya IQ sunda problem var bence .

Geri
Üst Alt