- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
8 milyon veren futbol fakirlerine sevgilerimi sunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ben bu adamı anlamıyorum. Bundaki hız ve fizik gücü bende olsa dünyayı alaşağı ederim.
Yok be G.Ünal adam degil!!Sac ektirdi diye aylarca kafa topuna cikmadi,neymis ektirdigi saclar dökülürmüs.![]()

Hadi ligi anlıyoruz,ama şampiyonlar liginde yabancı sınırı yokken dahi Mancini tarafından tercih edilmiyorsa bence Amrabat hatalıdır.Otursun düşünsün....
Fener bu hatayı yabancı sınırı varken bile Guiza'da yaptı,çok para verdik 1 kere diyerek senelerce oynattılar adamı.AB işi olduğu an derhal kendisi bir yerlere gönderilmeli ,hakikaten topçu falan değil adam.Nasıl 8.6 milyon Euro verilir anlamıyorum.Türkiye'den asla ve asla yabancı alınmaması kanaatindeyim...
kuytu begenmiyoduk
krske bunun yerine koytu hamid yerinede 3 kilo hiyar alaydik
Bu gün öyle diyoruz ama o transfer döneminde Hamit fenere gidecek diye burada herkes üçbuçuk atuyordu . Amrabat'ın ise yerine düşünülen Assaidi'den çok daha iyi olduğu falan konuşuluyordu. O gün yapsaydınız ya bu eleştirileri.
Quaresma yı 3 milyon a alırdık maaşı bundan yarı yarıya daha az verirdik çoştururdu valla.