#53 Nordin Amrabat

8 milyon veren futbol fakirlerine sevgilerimi sunuyorum

valla 2-34 farketmez zararın nerseinden dönersek kardır misali satıp kurtulmak lazım. yarıca fatih hocama futbolcudan bu kadar güzel anladığı için ne demeliyiz bilmiyorum

Yahu ben bu adamı anlamıyorum. Bundaki hız ve fizik gücü bende olsa dünyayı alaşağı ederim.

Hadi ligi anlıyoruz,ama şampiyonlar liginde yabancı sınırı yokken dahi Mancini tarafından tercih edilmiyorsa bence Amrabat hatalıdır.Otursun düşünsün....

Fener bu hatayı yabancı sınırı varken bile Guiza'da yaptı,çok para verdik 1 kere diyerek senelerce oynattılar adamı.AB işi olduğu an derhal kendisi bir yerlere gönderilmeli ,hakikaten topçu falan değil adam.Nasıl 8.6 milyon Euro verilir anlamıyorum.Türkiye'den asla ve asla yabancı alınmaması kanaatindeyim...

Bence daha çok Beşiktaş'ın Gaziantep'en aldığı Japon-Brezilyalı 10 numarası Tabata transferine benziyor. Amrabat'ta aynı şekilde bize resmen kakalanmış, iteklenmiştir geçmiş olsun.

kuytu begenmiyoduk

krske bunun yerine koytu hamid yerinede 3 kilo hiyar alaydik

Bu gün öyle diyoruz ama o transfer döneminde Hamit fenere gidecek diye burada herkes üçbuçuk atuyordu . Amrabat'ın ise yerine düşünülen Assaidi'den çok daha iyi olduğu falan konuşuluyordu. O gün yapsaydınız ya bu eleştirileri.

Bu gün öyle diyoruz ama o transfer döneminde Hamit fenere gidecek diye burada herkes üçbuçuk atuyordu . Amrabat'ın ise yerine düşünülen Assaidi'den çok daha iyi olduğu falan konuşuluyordu. O gün yapsaydınız ya bu eleştirileri.

haklisin ama ben o gun clye gidiyosak kanada amrabat stopere danyi almamaliydik yazmistim

hamit konusunda haklisin yerli olayindan dolayi istemistim ama kanatta oynayamadi. Orda israr etmek sacmaydi. Selcuk ile rotasyonda kullanilirdi. O mevkide yektanin 10 kati daha ii oynardi

Quaresma yı 3 milyon a alırdık maaşı bundan yarı yarıya daha az verirdik çoştururdu valla.

Çok gıcık oluyorum artık bu adama, topu ayağında tutamıyor, tutamadığı gibi arkadaşlarına bağırıyor.

Geri
Üst Alt