#53 Nordin Amrabat

seneye 20 milyona okuturuz.real alsa ne takım olurlar ama di mi?

ronaldo-bale-amrabat

her maçı 10 dakikada bitirler.

jb gecmeyin lan adam harbi iyi oyuncu da ilk adaptasyonu yapamadı ft döneminde bonservisi altında ezildi

Bütün dev takımlar peşine düşmüş. :) bu adama 8 milyon verdirecek kadar ileri görüşlü bir hoca daha varmıdır acaba yeryüzünde?

Ben Fatih hocanın kendi insiyatifiyle 8 verdiğini düşünmüyorum.Bilmiyorum Albayrak kendisi de yardımcı olmuş filan haberler çıkmıştı o dönem.

Ama neresinden bakılırsa bakılsın 8 fazla tabi.

Vallecano yu severim ya, adamlar mütevazi takim. Ilk La Liga ya ciktiklari sene Michu sayesinde bunlara sempatim oldu. Insallah düsmezler.

Simdi Iago Falque diye bir cocuk var, Tottenham den kiralik. O feci calim atiyor gercekten, Barcelona altyapiliymis. Malaga ya iki gol atmis. Ama onca takim dolasmis tutnamamis bir yerde.

klasik amrabat işte açık alanda hızıyla iş yapıyo ama adamda bilek hareketi veya zeka diye bişey olmadığı için bizde oynayamaz boş tarlaya koy koşsun dursun orda çöp işte

amrabat ile ne alıp veremediğiniz var adam takımdan gitmiş halla sallıyorlar adama

Ben Fatih hocanın kendi insiyatifiyle 8 verdiğini düşünmüyorum.Bilmiyorum Albayrak kendisi de yardımcı olmuş filan haberler çıkmıştı o dönem.

Ama neresinden bakılırsa bakılsın 8 fazla tabi.

Hoca 5'ten fazla vermeyin demiş zaten de bizimkiler de Kayseri fiyatı düşürmeyince hem hoca çok ısrarcı diye jest olsun, hem de Kayseri'yle ilişkiler düzelsin diye 8'i vermişler.

Ispanyollar ilk macinda begenmisti bunu, ikinci macinda ise asist yapmis. Kötü baslamadi Malaga kariyerine.

Geri
Üst Alt