#53 Nordin Amrabat

Bu yazdigini

Yasina veriyorum

Qardes

birincisi yaşım senden küçük olsada futbol bilgim ve oyuncu bilgim eminim fazladır haa bunu ukalalık olsun diye söylemiyorum futbola karşı aşırı ilgiliyim ama cidden amrabat bizde oynayacak kapasitede bi adam değil çünkü bizim sisteme uygun değil belki yabancı sınırı olmasa kulübede hamle oyuncusu olabilirdi ama sınır var o da olmaz

birincisi yaşım senden küçük olsada futbol bilgim ve oyuncu bilgim eminim fazladır haa bunu ukalalık olsun diye söylemiyorum futbola karşı aşırı ilgiliyim ama cidden amrabat bizde oynayacak kapasitede bi adam değil çünkü bizim sisteme uygun değil belki yabancı sınırı olmasa kulübede hamle oyuncusu olabilirdi ama sınır var o da olmaz

Emre'yi ciddiye alma, kendi sağlığın için :D

üff qes be

beyin.jpg

Reyisss

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Amrabat isterse 10 gol 10 asist yapsın yine yeri yok takımda kendisine fazlasıyla şans tanıdık ...Malaga İspanyada pek iplenmiyor bu sezon dolayısıyla rakip kapanmadığı için bolca kontra yakalıyorlar. Amrabatta iyi oynuyor dolayısıyla.. Geçen yıl Avrupa maçlarında iş yapmasının en büyük sebebi de buydu Avrupada Türkiye gibi kapanmıyor rakip sana futbolunu oynayamaya çalışıyor..

şimdi izledim asistte golde güzel. yabancı sınırı kalkarsa gelsin otursun yedek kulübesinde. kalkmayacaksa mümkünse eli ayağı düzgün bir ücrete verelim herhangi bir takıma. kanat transferi yapacaksak bize daha iyisi lazım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mALxvGtd1mg[/media]

Haftaya Real ile maçları var. Aynı şekilde oynarsa tamamdır bu iş. :D

Tandigimiz "Amrabat ortasi" olmus yine :D

Hep derdim, hep savunurdum işte gerçek Amrabat bu.Beni yanıltmadı, helal sana.

:D

Umarim sezon sonu kitleriz 3 4 milyona Malaga'ya.

Her mac 2 gol 2 asist yapsa da geri istemiyorum bu adami.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat açık alan bulursa oynar ve tek forvetli sistemin adamıdır..

İlerde görev adamı değilde daha çok Tuncay tipi adamdır. Bazen 10 oynar bazen 3. Ama Malagada iyi gidiyor.

Geri
Üst Alt