#53 Nordin Amrabat

Amrabatta biraz akıl olsa en kötü Arda'nın yerine Atleticoda'ydı.Kuvveti müthiş,Hızı fena değil,teknik fena değil ama sürekli kafası başka yerde onuda zaten artık düzeltemez.

Bence iyi paraya satacagiz Amrabat'i. Böyle oynamaya devam ederse kesinlikle elde kalmaz.

İyi iyi sene sonu güzel bir bonservise çakar zararımızı çıkartırız bu gidişle.

Amrabat böyle takimlarda is yapar yani. Acik oynayan, baski yapan takimlara karsi potansiyelini ortaya koyabiliyor.

CL maclarinda fena oynamadigini biliyoruz mesela. ManU maci, Schalke maci vs. Malaga´da acik alan bulabiliyor.

Türkiye´de o alani bulamiyordu ki Amrabat. Dar alanda etkili olmasi icin teknik kapasitesi yetmiyordu.

Amrabat topu alacak, önü acik olacak, hizli atak yapacak. Amrabat budur yani.

Dolayisiyla böyle takimlarda, böyle liglerde is yapar. Galatasaray´da zor. Türkiye´de zor

Amrabat böyle takimlarda is yapar yani. Acik oynayan, baski yapan takimlara karsi potansiyelini ortaya koyabiliyor.

CL maclarinda fena oynamadigini biliyoruz mesela. ManU maci, Schalke maci vs. Malaga´da acik alan bulabiliyor.

Türkiye´de o alani bulamiyordu ki Amrabat. Dar alanda etkili olmasi icin teknik kapasitesi yetmiyordu.

Amrabat topu alacak, önü acik olacak, hizli atak yapacak. Amrabat budur yani.

Dolayisiyla böyle takimlarda, böyle liglerde is yapar. Galatasaray´da zor. Türkiye´de zor

En doğru açıklama tebrikler Onur Abim :)

pepeyi varaneyi falan sırtına alıyor hatta bi pozisyonda pepe çelme taktı düşüremedi ne endurance ne kuvvet var arkadaş

Çeptalk

ya abartmayın bende maçı izledim öyle abarttığınız kadar bişey yapmadı rakibe sırtını dayayıp beklemek iyi futbol oynamak olmuyor vasat altı bi performans gösterdi bu maç için konuşursak

ya abartmayın bende maçı izledim öyle abarttığınız kadar bişey yapmadı rakibe sırtını dayayıp beklemek iyi futbol oynamak olmuyor vasat altı bi performans gösterdi bu maç için konuşursak

ben müthiş oynadı demedim ama bu tür agresif ve fizikli oyunculara karşı öncelik alabilecek kanat oyuncusu pek yok, bunu real madridin diğer lig maçlarını izleyerek görebilirsiniz

vasat altı demek de haksızlık olur iyi oynamış olması için 2 gol 3 asist mi yapmış olması lazımdı real acayip formda bir takım onlara karşı öyle tek başına istatistik yapmak kolay iş değil

Çeptalk

ben müthiş oynadı demedim ama bu tür agresif ve fizikli oyunculara karşı öncelik alabilecek kanat oyuncusu pek yok, bunu real madridin diğer lig maçlarını izleyerek görebilirsiniz

vasat altı demek de haksızlık olur iyi oynamış olması için 2 gol 3 asist mi yapmış olması lazımdı real acayip formda bir takım onlara karşı öyle tek başına istatistik yapmak kolay iş değil

Çeptalk

amrabat zaten çok yeteneksiz bir oyuncu ama maçta pozisyon bilgisiyle alakalı problemleri vardı açık bir şekilde nerede durması gerektiğini bilmiyor rakibe fazla yaslanmak iyi değil boşada kaçmak lazım bide yanlış pas tercihleriylede bazı pozisyonları öldürdü bana göre vasat altı oynadı bu benim düşüncem.

amrabat zaten çok yeteneksiz bir oyuncu ama maçta pozisyon bilgisiyle alakalı problemleri vardı açık bir şekilde nerede durması gerektiğini bilmiyor rakibe fazla yaslanmak iyi değil boşada kaçmak lazım bide yanlış pas tercihleriylede bazı pozisyonları öldürdü bana göre vasat altı oynadı bu benim düşüncem.

orası doğru da bir oyuncunun performansını değerlendirirken kendi kapasitesi üzerinden değerlendirmek lazım bence , doğru rakip sahada hücum ederken arkadaşlarıyla çok dip dibe kaldığı pozisyonlar oldu bunun bir sebebi de sürekli topla buluşmak istemesi nerdeyse her atakta birine sırtını dayayıp top istedi ama zaten amrabatın futbol zekası hiçbir zaman üst düzey olmadı dolayısıyla bence kendisinin performansını değerlendirirken böyle fundamental eksiklikleri biraz gözardı etmek gerek bence

Çeptalk

Bildiğimiz nurettin lan bu.Öylesi böylesi yok :)

Bir cacık olmaz..O paraları verip aldırmak zaten başlı başına hataydı.Bizim takımımızda yeri olmaması gereken bir adam.Hedeflerimizle örtüşecek kalitede değil.

dün yine güzel güresmis, sezon sonu real kapar bunu.

Geri
Üst Alt