#53 Nordin Amrabat

Amrabat'tan gelecek para okadar önemli ki.. Son yillarda inanilmaz derece zarar ettik oyuncu göndermede, transfer bütcemize hic ekstra katki saglayamadik bu sebeple. Artik elimizdeki soru isaretli tüm yabancilari göndermeliyiz, buna elbette Amrabat'ta dahil.

Böyle devam ederse 5 Milyona rahat elden cikarariz diye düsünüyorum. Orada bunu begendiler gercekten.

Atletico falan isterse şaşırmam.Arda'yı satıp Amrabat'ı alırlar belki.Galatasaraydan olduğu için araştımrazlar da belki Arda gibi sanarlar:sleeping:

Bjl4k4LCUAA3KcA.jpg:large

Ulan sövmeye doyamadığım Amrabat'ı bile özledim, kanatsızlık ne kötü bişey arkadaş

Amrabat'ı inşallah iyi bir para karşılığında elden çıkarırız.Miadını doldurmuştur Amrabat...

Zaten önce demistim; Amrabati yollamak hatadi.

Simdik Bruma ve Aydin sakat, Sneijder ve Burak kanatda oynayamazlar.

malaga ligde kalmayan çalışan mecburende kontraatak oynayan bir takım. amrabatın kontra atak futbolunda etkili olamayacağı bir rakip yok sorun set hücumlarda amrabatın zekasız olmasından dolayı topu olumlu kullanamaması. kontra oynayan takımlar için amrabat bulunmaz nimet

valencia'da talip olmuş hollanda pasaportu olduğu için onlarda devreye girecekmiş 3 4 koparırsak iyi

5m€ gibi bi bedele satarız heralde sezon sonu sakatlık falan yaşamazsa. Ederi de o zaten.

Ontivero oynatılmayacaksa Amrabat'ı niye gönderdik anlamış değilim ama iyi piyasa yaptı,sene sonu para kazanarak göndeririz.:DD

bu performansı sürerse para bıle kazanabılırız amrabattan.kesınlıkle satılmalı bızı buyuk hedeflere ulastıramaz.

Bi halt yapamazdi yeteneksizin önde gideni. Tek olumlu yönü iyi bir profesyonel ve sevimli olmasi.

Valencia da istiyormus demekki bunu. Ama ne yazik ki hem Valencia hem de Malaga finansal sorunlar yasiyorlar. 5 Milyon € verirler mi bilemiyorum. Ama bence Amrabati 5 Milyona satsak öyle herkesin abarttigi gibi zarar yapmis olmayiz. Bu adam nede olsa gecen sezon önemli asistler yapti Sampiyonlar Liginde mesela. Bence gecen sezon o kadar kötü degildi.

Ispanyada böyle devam ederse performansi sezon sonuna kadar, bence Ingiltereden de yine isteyen kulüp bulabiliriz. Amrabat tam Hull veya Stoke City lik topcu.

En azından 5 Mn € garanti getirisi var bence kesinlikle 5 Mn € çok iyi bir fiyat olmakla beraber üstüne satılması mükemmel ötesi olur.

Izliyorum firsat buldukca, maclar o kadar kalitesiz ve berbat ki, tam Amrabat'a göre iste. Ondan cabuk uyum sagladi. Iki takimda cok acik ve ayni zamanda temposuz oyun sergiliyor. (Malaga ve rakipleri)

Geri
Üst Alt