#53 Nordin Amrabat

aman gözünüsü seveyim amrabat orda iyi performans gösterse dahi geri istemeyin, bizim burda herzamanki gibi oynar vasati gecemez, cünkü acik alan futbolcusu amrabat, galatasarayda bu acik alani imkani yok bulamaz. umarim 5+ mio satabiliriz

Adam güreşçi kardeşim G-Ü-R-E-Ş-Ç-İ.

Açık alan topçusu.Fakat biz şl harici açık alan bulamayız.Zaten bunun içindir ki Amrabat şl maçlarında her zaman kendini gösterirken lig maçlarında sıvamıştır..Vasat tekniği yüzünden dar alanda külliyen zarardır.

Harfi harfine katılıyorum hep anlatmaya çalıştığım şey bu

ne kadar az zarar etsek kardır fikrinden hareketle ve oynadığı oyunu da hesaba katarsak 5 6 civarına ben fitim.

Tapiyorlar lan buna resmen :asd:

BkIM9hYCQAIZfRu.jpg:large

bu adam elimizde kalmaz ya

ispanya liginde yardiriyor bos alan buldugu icin

penaltidan atmis bu arada

Nasıl kurtulacağız derken iyi fiyata okutacağız resmen adamı helal Nureddin

Çok iyi gidiyor,ama ne olursa olsun elden cıkarmalıyız,biz de kalırsa yine sövecegiz göndermek icin 40 takla atacagız,hazır piyasası olusmaya baslamısken iyi fiyata okutalım...

İyi fiyata okutalım.

helal amroya burda yedek kaldi bir kere sorun cikardigini hatirlamiyorum, simdi ispanyada yardiriyo...bos alan buluyo fln diyip performansini kucumsemek fesatliktir ustteki futbol cahili mod arkadasimizin yaptigi gibi

topuna bakan profesyonel karakterli bir musluman kardesimizidir amro..

that said, seneye 5-8e satilmalidir

tam epl lik adam fizik gücü yüksek hızlı kontraların adamı geniş alan bolca bulur hull city gibi takımlarda 4 5 m pound iyidir düz mantık yorum yapmayın

Galatasarayimizi avrupada başarıyla temsil ediyor.

Malaga taraftarı da çok beğeniyor. Bu maçta iki tane pankartı vardı ayrıca.

Böyle devam etsin satışından kâr ederiz

Tapatalk

Geri
Üst Alt