#53 Nordin Amrabat

Pek takip edemiyorum da, fena oynamıyor diyorlar..

Aslında yaşı genç olduğundan 5 milyon Euro bedelle bir Avrupa ekibine kakalayabiliriz....

Heytt Amrabat heyttt...İlk geldiğinde çok iyi işler yapacağını düşünmüştüm.Kötü bir topçu değilsin ama asla Galatasaray'ın topçusu değilsin.Bu saatten sonra döktürsen bile nafile be koçum...

Güresci fena degil yüksek rakamla baslayalim zaten onu isteyen baya kulüp var.

Utan utan @Emre İnan Nurettinin dogum günü var bunu bile bilmiyorsun :oops:

Happy birthday Nurettin !

amrabat-rop.jpg

iki assist daha yapti bugün reis, Malaga maci cevirip 2-1 kazandi

Cektigimiz kanat sıkıntısı bir nebze çözerdi. Neden gönderdik anlamış değilim.

# tapatalk #

1. Assist:

¡Si! Y aparecieron Amrabat y Juanmi para empatar para el #MalagaCF

2. Assist:

¡¡¡¡Sergi de mi vida!!!!!

Büyüksün Nuri. :016:

Not:

İbrahim ‏@Ciga_10 9 Min.

@Jorge_GV What do you think about amrabat?

Jorge González ‏@Jorge_GV 6 Min.

@Ciga_10 You already know that =). Tonight, he was the best of the Málaga again. He's awesome, no one can steal him the ball. ;-)

:016:

Amrabat böyle devam ederse, seneye Amrabat----Sneijder----------Bruma görecegiz yada iyi paraya satariz,böyle 10 Milyon fena olmaz aslinda...:bid:

Türkiyedeki en iyi kanat topçusuydu. Değerini bilemedik.

Güresci yine 2 assist.

Takimdaki tek mevcut kanat oyuncusunu kiraladigin için aferin yönetim. :encouragement:

Sezon sonu en az 10m euro eder böyle oynamaya devam ederse.

Sağ kanadı otoban yapmış. Bizim dahiler sürekli solda oynattı adamı. Malaganın hocasının ellerinden öperim.

yine söylediklerim ve tespitlerim çıkyor ALLAHIM NEDEN BEN BU KADAR DORU TESPİTLER YAPIYORUM BÖYLE SEÇİLMİŞ ADAMMIYIM ACAB

Adam güreşçi kardeşim G-Ü-R-E-Ş-Ç-İ.

Açık alan topçusu.Fakat biz şl harici açık alan bulamayız.Zaten bunun içindir ki Amrabat şl maçlarında her zaman kendini gösterirken lig maçlarında sıvamıştır..Vasat tekniği yüzünden dar alanda külliyen zarardır.

Sağ kanadı otoban yapmış. Bizim dahiler sürekli solda oynattı adamı. Malaganın hocasının ellerinden öperim.

Dedik burada hep ama bizi dinleyen yok. Sag tarafta daha kolay oynuyor. Daha kolay orta yapiyor. Solda önce duruyor, sonra sag ayagina cekene kadar ohooo.

Ama yinede bize geri gelse yine bir halt yapamaz. Ispanya da mis gibi bos alani buldu, cosuyor iste. Burda yok o sans.

Geri
Üst Alt