yücel tuncel
Kırmızı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.133
- 1
- 288
Amrabatta biraz akıl olsa en kötü Arda'nın yerine Atleticoda'ydı.Kuvveti müthiş,Hızı fena değil,teknik fena değil ama sürekli kafası başka yerde onuda zaten artık düzeltemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabatta biraz akıl olsa en kötü Arda'nın yerine Atleticoda'ydı.Kuvveti müthiş,Hızı fena değil,teknik fena değil ama sürekli kafası başka yerde onuda zaten artık düzeltemez.
Hahaha!
Yalan mı? Fas ve Mısırlı olan tüm futbolcular böyle en az 15 tane sayarım en basitinden Milanda oynayan Taarabat eğer akıllı olsa müthiş yetenek olurdu
Amrabat böyle takimlarda is yapar yani. Acik oynayan, baski yapan takimlara karsi potansiyelini ortaya koyabiliyor.
CL maclarinda fena oynamadigini biliyoruz mesela. ManU maci, Schalke maci vs. Malaga´da acik alan bulabiliyor.
Türkiye´de o alani bulamiyordu ki Amrabat. Dar alanda etkili olmasi icin teknik kapasitesi yetmiyordu.
Amrabat topu alacak, önü acik olacak, hizli atak yapacak. Amrabat budur yani.
Dolayisiyla böyle takimlarda, böyle liglerde is yapar. Galatasaray´da zor. Türkiye´de zor
pepeyi varaneyi falan sırtına alıyor hatta bi pozisyonda pepe çelme taktı düşüremedi ne endurance ne kuvvet var arkadaş
Çeptalk
ya abartmayın bende maçı izledim öyle abarttığınız kadar bişey yapmadı rakibe sırtını dayayıp beklemek iyi futbol oynamak olmuyor vasat altı bi performans gösterdi bu maç için konuşursak
ben müthiş oynadı demedim ama bu tür agresif ve fizikli oyunculara karşı öncelik alabilecek kanat oyuncusu pek yok, bunu real madridin diğer lig maçlarını izleyerek görebilirsiniz
vasat altı demek de haksızlık olur iyi oynamış olması için 2 gol 3 asist mi yapmış olması lazımdı real acayip formda bir takım onlara karşı öyle tek başına istatistik yapmak kolay iş değil
Çeptalk
amrabat zaten çok yeteneksiz bir oyuncu ama maçta pozisyon bilgisiyle alakalı problemleri vardı açık bir şekilde nerede durması gerektiğini bilmiyor rakibe fazla yaslanmak iyi değil boşada kaçmak lazım bide yanlış pas tercihleriylede bazı pozisyonları öldürdü bana göre vasat altı oynadı bu benim düşüncem.
ya abartmayın bende maçı izledim öyle abarttığınız kadar bişey yapmadı rakibe sırtını dayayıp beklemek iyi futbol oynamak olmuyor vasat altı bi performans gösterdi bu maç için konuşursak
Kus musun birader