Tolga Seymen
Sarı Üye
- 30 Aralık 2008
- 625
- 28
- 278
Adamin dibiymis. Birde hayrovic karektersizine bakin.
IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rubin'e verelim işte Gökhan'a karşılık.
Bu adamı Hajrovic gibi karakter yoksunu bir herif yüzünden gönderdik. Hajrovic başımıza neler açtı gördük. Amrabat yalvarıyordu kalmak için. Ve gerçekten Galatasaray’ı seviyordu bu adam. Böyle bir adamı gönderip, yerine daha kötüsünü ve karakteri sorunlu bir adamı alıp, kulübü zarara sokanlara şahsen ben bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum. Amrabat’tan da bugüne kadar yaptığım bütün acımasız yorumlara göre özür diliyorum.
Hajroviç gibi karaktersiz biri değil
BECERİKSİZDİR AMA ADAMDIR!!
SEN GEL ULAN KELOĞLAN
Bende çok iyi bir insanımdır, varsa ölçeriniz eminim en az Amrabat kadar Galatasaray'ı seviyorumdur, paramı vermedikleri vakitte ses çıkartmam madem öyle ben geleyim takıma yukardaki postlarınız tam olarak bu zihniyette kör ölür badem gözlü olur diye boşuna dememişler hep yeteneksizdi hala yeteneksiz sadece ondan daha yeteneksizi geldi diye kıymete biniyor ikisininde yeri olmamalı takımda.
bunu yollayip hayrovici almak icin bir insanin ya kirisikliklarini giderme sorunu olmali yada atki modasinda geride kalmaktan psikolojik yikim icinde olmali
baska bir opsiyon yok bence
luce yerine tusheli almakla yapilacak hatanin aynisi konsept olarak amrabati yollayip hayrovici almak
coluk cocukla takim olamazsin
Luce varken Tuchel'e gitmedi ki yönetim. Önce Luce'ye teklif yapıldı ve yönetim de Luce'den "Gelmek isterdim ama takımımı satamam kusra bakmayın." cevabını alınca mecbur olarak diğer alternatiflere yöneldiler.
Hajrovic'inse ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum. Tamam sen kendini yeterli görmüşsündür, hocan oynatmamıştır, bu nedenle kızıp tavır almışsındır. Hatta alacağın para biraz aksadı diye takımı FIFA'ya şikayet etmişsindir, hadi onu da anladık. Ancak sana şans vermeyen hocan istifa etmiş, yeni bir isim gelecek. Yeni sezonda yeni hocanın planlarında yer alacaksın belki hala daha böyle işler yapmanın mantığı ne?
Bana kalırsa sıkıntı menajerinde var. Kopartabildiği kadar para kopartma derdinde, Hajrovic de menajeri ne derse Brezilya'dan he olur olur diyor diye tahmin ediyorum. Normal bir futbolcu bunları kulübüne neden yapar ki cidden kafam almıyor.