#53 Nordin Amrabat

Adamin dibiymis. Birde hayrovic karektersizine bakin.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emre İnan ve Ben Amrabat hayrodan iyi derken bosa konusmuyorduk. Gel reyiz bu takıma.

gelecek sezon gitsin baska takimlarda güressin geri gelmesin

Hajroviç gibi karaktersiz biri değil

BECERİKSİZDİR AMA ADAMDIR!!

SEN GEL ULAN KELOĞLAN

Bu adamı Hajrovic gibi karakter yoksunu bir herif yüzünden gönderdik. Hajrovic başımıza neler açtı gördük. Amrabat yalvarıyordu kalmak için. Ve gerçekten Galatasaray’ı seviyordu bu adam. Böyle bir adamı gönderip, yerine daha kötüsünü ve karakteri sorunlu bir adamı alıp, kulübü zarara sokanlara şahsen ben bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum. Amrabat’tan da bugüne kadar yaptığım bütün acımasız yorumlara göre özür diliyorum.

v. good post

Amrabat sen ne mübarek adamsınki Sana laf sallayanları hizaya getirdin :) Gel mis gibi oyna topunu beni yine utandırma.

Hajroviç gibi karaktersiz biri değil

BECERİKSİZDİR AMA ADAMDIR!!

SEN GEL ULAN KELOĞLAN

Ne yapalim yani? Amrabat "Adam" diye takimda mi tutulmali ? Bu kafayla zaten yillardir Sabri gibilerine takimda sabir ediliyor. Sülük gibi yapistilar. Neymis efendim "ama o cok iyi bir Galatasarayli".

Bu dediklerimle Hajrovic konusunu desteklemiyorum bunu belirtmek isterim. Bir yanlisi yanlis diye gösterirken baska dogru birseyi yanlis olarak lanse etmek pek dogru degil bence.

Ne Hajrovic ne de Amrabat iyi oyuncu degil. Amrabat konusunda herkesin kizdigi tek birseyi var. O astronomik bonservis bedeli.

Eminim ki bonservis bedeli o kadar yüksek olmasaydi elestiriler de o kadar cok olmazdi.

I am the one who knocks!

Hıyarovic konusu yine de Amrabatin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

I am the one who knocks!

yetersiz olabilir ama +3 için biçilmiş kaftan hem sorunlu değil hem takımı seviyor hemde işleri değiştirebilir. Herkes 8 milyon verildi diye kızıyor ama 3 milyonunu amrabat kendi vermişti bunu neden unutuyorsunuz ayrıca amrabat eğer 2-3 milyona gelse çok iyi işler yapardı ama onun altında ezildi resmen umarım döner

valla hajroviçi gördükten sonra amrabat messi kalır yanında gelen gideni aratır sözü hajroviçe cuk oturdu :) bide hajroviçin bizi şikayet etmesi kabul edilir gibi değil profesyonelsin para için oynuyorsun eyv ama şikayet nedir arkadaş amacın başından belliymiş

bunu yollayip hayrovici almak icin bir insanin ya kirisikliklarini giderme sorunu olmali yada atki modasinda geride kalmaktan psikolojik yikim icinde olmali

baska bir opsiyon yok bence

luce yerine tusheli almakla yapilacak hatanin aynisi konsept olarak amrabati yollayip hayrovici almak

coluk cocukla takim olamazsin

Bende çok iyi bir insanımdır, varsa ölçeriniz eminim en az Amrabat kadar Galatasaray'ı seviyorumdur, paramı vermedikleri vakitte ses çıkartmam madem öyle ben geleyim takıma yukardaki postlarınız tam olarak bu zihniyette kör ölür badem gözlü olur diye boşuna dememişler hep yeteneksizdi hala yeteneksiz sadece ondan daha yeteneksizi geldi diye kıymete biniyor ikisininde yeri olmamalı takımda.

Bende çok iyi bir insanımdır, varsa ölçeriniz eminim en az Amrabat kadar Galatasaray'ı seviyorumdur, paramı vermedikleri vakitte ses çıkartmam madem öyle ben geleyim takıma yukardaki postlarınız tam olarak bu zihniyette kör ölür badem gözlü olur diye boşuna dememişler hep yeteneksizdi hala yeteneksiz sadece ondan daha yeteneksizi geldi diye kıymete biniyor ikisininde yeri olmamalı takımda.

hayrovicten iyiysen zaten seni seceriz

bunu yollayip hayrovici almak icin bir insanin ya kirisikliklarini giderme sorunu olmali yada atki modasinda geride kalmaktan psikolojik yikim icinde olmali

baska bir opsiyon yok bence

luce yerine tusheli almakla yapilacak hatanin aynisi konsept olarak amrabati yollayip hayrovici almak

coluk cocukla takim olamazsin

Luce varken Tuchel'e gitmedi ki yönetim. Önce Luce'ye teklif yapıldı ve yönetim de Luce'den "Gelmek isterdim ama takımımı satamam kusra bakmayın." cevabını alınca mecbur olarak diğer alternatiflere yöneldiler.

Hajrovic'inse ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum. Tamam sen kendini yeterli görmüşsündür, hocan oynatmamıştır, bu nedenle kızıp tavır almışsındır. Hatta alacağın para biraz aksadı diye takımı FIFA'ya şikayet etmişsindir, hadi onu da anladık. Ancak sana şans vermeyen hocan istifa etmiş, yeni bir isim gelecek. Yeni sezonda yeni hocanın planlarında yer alacaksın belki hala daha böyle işler yapmanın mantığı ne?

Bana kalırsa sıkıntı menajerinde var. Kopartabildiği kadar para kopartma derdinde, Hajrovic de menajeri ne derse Brezilya'dan he olur olur diyor diye tahmin ediyorum. Normal bir futbolcu bunları kulübüne neden yapar ki cidden kafam almıyor.

Luce varken Tuchel'e gitmedi ki yönetim. Önce Luce'ye teklif yapıldı ve yönetim de Luce'den "Gelmek isterdim ama takımımı satamam kusra bakmayın." cevabını alınca mecbur olarak diğer alternatiflere yöneldiler.

Hajrovic'inse ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum. Tamam sen kendini yeterli görmüşsündür, hocan oynatmamıştır, bu nedenle kızıp tavır almışsındır. Hatta alacağın para biraz aksadı diye takımı FIFA'ya şikayet etmişsindir, hadi onu da anladık. Ancak sana şans vermeyen hocan istifa etmiş, yeni bir isim gelecek. Yeni sezonda yeni hocanın planlarında yer alacaksın belki hala daha böyle işler yapmanın mantığı ne?

Bana kalırsa sıkıntı menajerinde var. Kopartabildiği kadar para kopartma derdinde, Hajrovic de menajeri ne derse Brezilya'dan he olur olur diyor diye tahmin ediyorum. Normal bir futbolcu bunları kulübüne neden yapar ki cidden kafam almıyor.

luceden tushele dusus mu daha beter yoksa amrabattan hayrovicemi bilemiyorum

lucede tushelde 1. lig hocasi

amrabat ispanya - tr 1. lig seviyesinde topcu

hayrovice ise ne yazikki henuz 1. lig seviyesinde bile degil:)

tipik bi Unal Aysal Bulent Tulun klasigi

Bu kazikla gelecek sezon oynarsak çok kötü sonuçlar aliriz, dogru Töre veya baska kaliteli oyuncuyla takas edilsin, veya Malagaya satmaliyiz.

En az 5m euro etmeli.

Geri
Üst Alt