#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

bu adam kötü değil ama 8 milyonluk hiç değil..şöyle 3- 3.5 a falan gelseydi kimsenin sesi çıkmazdı...parasının altında eziliyor...

Ben Amrabat için kazık diyemem.Adam parasını çıkarmıştır.CL'de ki 1 maçı Aörabat sayesinde kazanmıştık sanırım.Tabata ile bir tutmak saçma

CL'deki bir maçta iyi oynaması yeterli yani?

Hangi maçı Amrabat sayeside kazandık. Adamın tek yaptığı ceza sahasına yumuşak orta göndermek.

O zaman Aydın Yılmaz'ın bizi gruplardan çıkardığını da söyleyebiliriz sanırım.

Tabata ile kesinlikle aynı kefeye konulamaz.Tamam iyi oynamıyor ama Tabata tarihin kazığıydı.Amrabat ise yine aralarda parlıyor marlıyor.2-3 olumlu hareket yapıyor.

hizi ve mücadele gücü disinda hicbirseyi yok. teknik sifira yakin bir sol acik icin, sakin bana kayseride iki üc kisiyi calim atip geciyordu demin, eger öyle birsey yapdiysa sans ezeri veya karsisinda oyniyan adam ondan bile kötü oldu icin gecmistir. bize geldinden beri bir tane adam gibi calim atarak gectini görmedim.

iki tane yapti sey var eger cezaret ediyorsa sifira inmeye ve orta kesmeye calisiyor, yok gözüne kestiremediyse sifira iner gibi yapip sag tarafina cekip orta yapiyor baska numarasi yok.

2-3 milyona gelse kimse adama laf etmezdi ne verdikki ne bekliyoruz derdik, ama bir keita parasina gelmis bir adamdan bahsediyorsak ozaman da ben en az onun kadar iyi oyniyan bir amrabat beklerim.

kendimisi artik kandirmayalim adamin yasi 26 geliyor, bu saaten sonra heralde kendini gelistirecek hali yok, 3-5 milyon veren olsa hemen satilir, adam okadar verimsiz yani

birde unutmadan fatih terim mutlaka amrabati istemistir, ama eminimki 8,6 mio euroya bonservisi bilmis olsaydi karsi cikardi bu transfere, büyük ihtimal bir albayrak transferi olmustur

Adam röportajda oyun stilimi degistirmek zorundaydım burda daha cok savunma yapıp asist yapmayı düşünüyorum önceden oynadıgım takımlarda iceri girip gol atmayı düşünüyordum sürekli diyor ah hocam ah bırak amrabatı ıstedıgı gıbı oynasın

Gures takimi kurulmadikca bu adamnda hayir gelmez.

Adam röportajda oyun stilimi degistirmek zorundaydım burda daha cok savunma yapıp asist yapmayı düşünüyorum önceden oynadıgım takımlarda iceri girip gol atmayı düşünüyordum sürekli diyor ah hocam ah bırak amrabatı ıstedıgı gıbı oynasın

Ya masal okuyor artık kestim ben umudu...Tamam oyun şekli değişiyor da kaç kez kontra yakalamıştır birinde bile basıp gitmiyor daha doğrusu gidemiyor bunu da Fatih Hoca demiş... 1-2 aya kadar Amrabatı en çok savunan kişilerden biriydim ama İlallah ettirdi... Bir oyuncu düşünün çok hızlı , çok çevik ama tek yaptığı şey evet yanlış duymadınız tek yaptığı şey topu sağ ayağına çekip orta yapmak... Gerisini siz düşünün... Kayserideki Amrabat'la bu Amrabat'ın hiiiç alakası yok..

Kayseri de duracakken bizim sayemizde sneijder drogba ile takılıyorsun futbol oynuyorsun.Artık bunun karşılığını verme zamanı geldi.

Sene basindan beri herkesin fikri macina gore degisti ,hafif kipirdandiginda ouwww iyi adam aslinda ,kotu oynadiginda lesss copp.

Ama herzaman soyledim Amrabat 2.-3. sinif takimlarin yildiz oyuncusu olabilir sadece.Hani Avrupanin dusuk takimlari olur 9 kisi yeteneksiz sadece defans yapar fizigiyle oynar 1 kisi kanatta yetenekli gozukur surekli ona calisilir ama istikrar yoktur onda da sadece o takimin yildizidir ust kademeye gecemez.

Misal Cska Sofya,Maribor,Dinamo Bukres misal Doka,Grosecki,Culio v.s..Amrabat bu takimlarin yildizi olur onlarda iyi ve yetenekli gozukur ama asla Galatasaray'in yildizi olamaz!!Gercek bu herkes bu gercegi dusunup yorum yapsin artik bu boyle gidecek ,bosuna hayal kirikligi da yasamayalim cok yerin dibine de girmeyelim.

Sneijder iyiyse, iyisin. Sneijder kötüyse kötüsün Amrabat.

Sneijder zaten iyidir, sen kötüysen bu takımın futbolcusu değilsin Amrabat.

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Kayseri de duracakken bizim sayemizde sneijder drogba ile takılıyorsun futbol oynuyorsun.Artık bunun karşılığını verme zamanı geldi.

Adamin sucu yok ki hocam yetenekleri belli 2-3 hareketine bakip aldandik

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu delikanlının sola dribling yapması yasak mı :confused:

Eğer oynarsa Schalke beki kapatır sağ tarafını bizim maçları izledilerse. Emre oynasa daha iyi sanki, hem Riera ile de daha iyi anlaşıyorlar.

Solda kendini göster ve top iste.. + Topu al,iki adım sol çizgide git.. + sonra içeri çek ve üç adım at.. +ve sonra o mükemmel ortanı aç.. + sonuç: rakip kontra ataktan net gol pozisyonu buldu!!!!!! :mad:

Çalım atabildiğini gösterdi bugün bize.En iyi oyununu oynadı.Karşı karşıya da gol olsa mükemmel olurdu:ayatollah:

Bugün ilk defa begendim. Calim attigini da gördüm ya artik ölsem de gam yemem. :D

Geri
Üst Alt