#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Ah o 1-2 topu güzel bitirseydi tam olacaktı ama olsun ileri geri fena iş çıkarmadı.

Biraz oyun zekan olsa hakikaten iyi adam olacaksın da Amrabat, umarım seneye daha iyi olursun.

Sıkışık savunmalara karşı bunları yapamaz ama. Ligde böyle olmuyor maalesef.

Çalım attığını da gördüm ya gözüm açık gitmez artık :D

calim attiginda kalp krizi geciriyodum lan heyecandan

acik oynayan takimlara karsi etkili olabilir, bunuda gösterdi bugün ama biraz akilli oynasaydi gol veya asisst yapabilirdi

Vallahi umduğumdan iyiydi bugün.Sezar'ın hakkı Sezar'a şimdi.

şakamısınız ne yaptıda amrabatcı oldunuz

Kontra atak ve genis Alan futbolcusu oldugunu bu macda teyit etti ..iyi oynadi ve bu sefer güresmedi ,ilginc :D

fena oynamadi

İşte böyle dursun kenarda, rakiplerin açılmak zorunda olduğu maçlarda salarız aralara :)

Sezon başından beri ilk kez artarda çalım attı,ölü toprağını attı artık Hamit gibi:D

Sonunda çalım attığını görebildik, iki-üç kişi arasındayken bile kaptırmadı topu. Eksikleri hâlâ var ama olumlu katkısı fazlaydı bugün.

bundan önce hep orta keserdi, bugün hep kaleye vurdu, şöyle kendine güvenli oyna işte biz de sana o kadar ağır eleştiri yapmayalım :D

daha erken girmesi lazımdı.. ilk defa çalım attığını gördüm ama kafası hiç çalışmıyor..

ilk çektiği şut taca gitti hemde vurduğu yerden top daha arkasına düştü :)

Daha 1 tane adam calimlayamadi diyenler gelsin bugün 3 kisiyi ayni anda calimladi. Gol yemeden oyuna girmeliydi. O kadar bagirdim hoca lütfen degisiklik yap gol yiyecegiz diye en sonunda golü yedikten sonra oyuna girdi.

Hep böyle oyna canımı ye..

Geri
Üst Alt