Berkcan Yildirim
10 Numara!
- 28 Kasım 2008
- 11.790
- 0
- 1.361
Cevap: #53 Nordin Amrabat
Robben de hep ayni hareketleri yapiyor hakklisin, ama büyük Fark var, Robben cok cok daha hizli ve daha teknik, üstüne Robben cekince kaleyi bulmasi okadar da mucize bisey degil, amrabat ta sabri gibi sut yetenegi var, yani top bulsa bulsa 100 sut tan biri ancak buluyor.
Robben 111 macta 64 gol mu ne atmis :/
Amrabatin sayisi nedir ?
Amrabata tavsiyem :
Fatih Terim oyuncusuna göre sistem oluşturmuyor. Oyuncusunu sistemine adapte etmek için oyuncusundan bazı değişikliklere gitmesini bekliyor.. Yani Amrabatı Amrabat gibi kabul etmeyip benim istediğim Amrabat olacaksın diyor. Burakta bu taktik tuttu ama Amrabatta ters tepti. Amrabat ezber topçusudur.. Robben de öyle mesela, Hasan Şaş da öyle, bizde bi 10 numara Felipe vardı o da.. Bu tip adamları ezberinin dışına çıkarmak biraz zaman alır..
Ama ben güveniyorum Amrabata.. Fatih Terimin istediği şeyleri kendi yeteneğiyle birleştirirse durdurulamaz bir silah olur.. 8 milyon euro verilmiş bu adama. Ha diyince harcanıp umut kesilmez ki.
Bu arada dünkü sadece 10 dk.lık oyunu için eleştiriliyorsa bu adama takmışsınız demektir kusura bakmayın..
Robben de hep ayni hareketleri yapiyor hakklisin, ama büyük Fark var, Robben cok cok daha hizli ve daha teknik, üstüne Robben cekince kaleyi bulmasi okadar da mucize bisey degil, amrabat ta sabri gibi sut yetenegi var, yani top bulsa bulsa 100 sut tan biri ancak buluyor.
Robben 111 macta 64 gol mu ne atmis :/
Amrabatin sayisi nedir ?
Amrabata tavsiyem :