#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Fatih Terim oyuncusuna göre sistem oluşturmuyor. Oyuncusunu sistemine adapte etmek için oyuncusundan bazı değişikliklere gitmesini bekliyor.. Yani Amrabatı Amrabat gibi kabul etmeyip benim istediğim Amrabat olacaksın diyor. Burakta bu taktik tuttu ama Amrabatta ters tepti. Amrabat ezber topçusudur.. Robben de öyle mesela, Hasan Şaş da öyle, bizde bi 10 numara Felipe vardı o da.. Bu tip adamları ezberinin dışına çıkarmak biraz zaman alır..

Ama ben güveniyorum Amrabata.. Fatih Terimin istediği şeyleri kendi yeteneğiyle birleştirirse durdurulamaz bir silah olur.. 8 milyon euro verilmiş bu adama. Ha diyince harcanıp umut kesilmez ki.

Bu arada dünkü sadece 10 dk.lık oyunu için eleştiriliyorsa bu adama takmışsınız demektir kusura bakmayın..

Robben de hep ayni hareketleri yapiyor hakklisin, ama büyük Fark var, Robben cok cok daha hizli ve daha teknik, üstüne Robben cekince kaleyi bulmasi okadar da mucize bisey degil, amrabat ta sabri gibi sut yetenegi var, yani top bulsa bulsa 100 sut tan biri ancak buluyor.

Robben 111 macta 64 gol mu ne atmis :/

Amrabatin sayisi nedir ?

Amrabata tavsiyem :

257939-hyperbolic_time_chamber_large.gif

Sezon başından beri belli bunun 10 dakikası mı var sanki ilk defa oyuna giriyor bu adamdan yol olmaz açık.

Fatih Terim oyuncusuna göre sistem oluşturmuyor. Oyuncusunu sistemine adapte etmek için oyuncusundan bazı değişikliklere gitmesini bekliyor.. Yani Amrabatı Amrabat gibi kabul etmeyip benim istediğim Amrabat olacaksın diyor. Burakta bu taktik tuttu ama Amrabatta ters tepti. Amrabat ezber topçusudur.. Robben de öyle mesela, Hasan Şaş da öyle, bizde bi 10 numara Felipe vardı o da.. Bu tip adamları ezberinin dışına çıkarmak biraz zaman alır..

Ama ben güveniyorum Amrabata.. Fatih Terimin istediği şeyleri kendi yeteneğiyle birleştirirse durdurulamaz bir silah olur.. 8 milyon euro verilmiş bu adama. Ha diyince harcanıp umut kesilmez ki.

Bu arada dünkü sadece 10 dk.lık oyunu için eleştiriliyorsa bu adama takmışsınız demektir kusura bakmayın..

10 dk lık oyunu için değil sezon geneli için konuşuyoruz.

Amrabat hiç alınmasaydı ve Emre sürekli oynasaydı aynı katkıyı verirdi zaten.

Birde şöyle bir durum var.Seneye +2 kalktığında kendine nasıl yer bulacak ki ?

İlk için 11 öncelikle stoper ve liberoya yabancı koysak kontenjan sıkıntısı çekiyoruz ki dün Balta oynadı bu yüzden.

Değerini iyice düşürmeden elden çıkarmamız hem bizim için hemde onun için en iyisi.

10 dk lık oyunu için değil sezon geneli için konuşuyoruz.

Amrabat hiç alınmasaydı ve Emre sürekli oynasaydı aynı katkıyı verirdi zaten.

Birde şöyle bir durum var.Seneye +2 kalktığında kendine nasıl yer bulacak ki ?

İlk için 11 öncelikle stoper ve liberoya yabancı koysak kontenjan sıkıntısı çekiyoruz ki dün Balta oynadı bu yüzden.

Değerini iyice düşürmeden elden çıkarmamız hem bizim için hemde onun için en iyisi.

Kesinlikle katılıyorum , Avrupa'nın herhangi bir takımına an itibariyle , ŞL'de ve Lig'de yaptığı piyasa ile 4-5 Mn €'ya rahat kakalarız.

Ama Ruslar , Katar falan devreye girerse muazzam bonservis de indirebiliriz , tamamen bizim pazarlama tekniğimize kalmış bir olay yani.

Yazık hala oynatılıyor. Verilen paraya, kaybedilen zamana, süründürülen genç yeteneklere yazık.

Ya gözünü seveyim Yusuf. Verdiğin örneklere bak, bir de Amrabat'a bak. Amrabat bu adamlar kadar yetenekli falan değil. Hasan Şaş, Felipe falan bunlar telefon kulübesinde bile çalım atacak kabiliyette futbolculardı.

hepide börtdey :ayatollah:

Fatih Terim oyuncusuna, ve eldeki kadroya göre sistem oluşturuyor tamamen. 4-5-1'den 4-4-2'ye, 4-4-2'den 4-3-1-2'ye geçtik elimizde oluşan kadroyla. Yani bence eldeki en iyi oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor Fatih Terim. Bazılarınıza kalsa, Drogba ile tek forvet oynayıp Burak'ı kanada ya da kulübeye alacaktık ama şimdi Burak'ı görüyoruz, Drogba ile uyumunu. Amrabat gerçekten futbol zekasından aşırı derecede yoksun. Çok yetenekli kanat oyuncusunda olması gereken çoğu özellik var ama zeka yok sıfır. Burak'ın nasıl geliştiğini görüyoruz. Hamit'in sezon başına göre şuan nasıl uyum sağladığını. Ama Amrabat'ta ben hiç bi gelişme göremiyorum sezon başından beri. Ona verdiğimiz şansı Aydın ya da Emre'ye verseydik bence daha fazla katkı alırdık.

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Amrabat gelecek sezon coşacak

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

[video=youtube;n7vNx7mgleY]https://www.youtube.com/watch?v=n7vNx7mgleY[/video]

Robben de hep ayni hareketleri yapiyor hakklisin, ama büyük Fark var, Robben cok cok daha hizli ve daha teknik, üstüne Robben cekince kaleyi bulmasi okadar da mucize bisey degil, amrabat ta sabri gibi sut yetenegi var, yani top bulsa bulsa 100 sut tan biri ancak buluyor.

Robben 111 macta 64 gol mu ne atmis :/

Amrabatin sayisi nedir ?

Amrabata tavsiyem :

257939-hyperbolic_time_chamber_large.gif

Burda 1 gün orda 1 yil

dogum günün kutlu olsun pehlivan :ayatollah:

Amrabat bu aralar formayı kaptırdığı için ona verilen kısa sürelerde kendi yeteneklerini sergilemek istiyor üzerinde baskı olduğu içinde pek etkili olamıyor.Ancak oda diğer arkadaşları gibi takım oyunu oynamaya çalışsa eminim daha çok süre alacaktır.Gerek hırslı futbolu gerekse üstün fiziğiyle hücum presine katkı verebilecek bir oyuncu.Hücum preside Fatih Terim'in en önem verdiği hususlardan birisi.

Mutlu yillar reis :)

Potansiyelini konuşursak Amrabat bu takımın en hızlı ve en iyi orta yapan adamıdır. En etkili kanat oyuncusudur.. Formunun düşük olması bu gerçeği değiştirmez. Şampiyonlar Liginde grup maçlarındaki performansının bizim buralara gelmemizde büyük payı var.. Adam Galatasarayda 4-4-2 nin solunda denendi hep, oysaki 4-3-3'ün sol açığı asıl mevkisi. Savunma yapmayı yeni yeni öğreniyor.. Bu nedenle hücumdaki verimliliği de azalıyor.. Ama alışacak, ben umutluyum..

Potansiyelini konuşursak Amrabat bu takımın en hızlı ve en iyi orta yapan adamıdır. En etkili kanat oyuncusudur.. Formunun düşük olması bu gerçeği değiştirmez. Şampiyonlar Liginde grup maçlarındaki performansının bizim buralara gelmemizde büyük payı var.. Adam Galatasarayda 4-4-2 nin solunda denendi hep, oysaki 4-3-3'ün sol açığı asıl mevkisi. Savunma yapmayı yeni yeni öğreniyor.. Bu nedenle hücumdaki verimliliği de azalıyor.. Ama alışacak, ben umutluyum..

Hiz derken Sabri ve Umut daha hizlidir.. Umut bizim takimdaki en atletik adam bence

Hiz derken Sabri ve Umut daha hizlidir.. Umut bizim takimdaki en atletik adam bence

Sabri nin o hızı eskide kaldı, adamın tek özelliği vardı o da azalıyor yaşlandıkça.Umut a gelene kadar bir dünya hızlı adam var takımda

En hızlısı Aydın, Dany röportajında söylemişti yarışmışlar:asd:

Geri
Üst Alt