#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Potansiyelini konuşursak Amrabat bu takımın en hızlı ve en iyi orta yapan adamıdır. En etkili kanat oyuncusudur.. Formunun düşük olması bu gerçeği değiştirmez. Şampiyonlar Liginde grup maçlarındaki performansının bizim buralara gelmemizde büyük payı var.. Adam Galatasarayda 4-4-2 nin solunda denendi hep, oysaki 4-3-3'ün sol açığı asıl mevkisi. Savunma yapmayı yeni yeni öğreniyor.. Bu nedenle hücumdaki verimliliği de azalıyor.. Ama alışacak, ben umutluyum..

Bende bunu anlamıyorum kardeşim ha 4-4-2'nin solunda ha 4-3-3'ün sol forveti ne farkeder bu adamda bir gram beyin yok..

Ne yapacağını bilmiyor?

Rakibe nasıl çalım atılır o konuda da sıfır?

Tek yaptığı şey sağa çekip orta yapmak..

Galatasaray'da oynamak için bir tek özellik mi olmalı oyuncuda?

Gerçekten canlı da gördüm adam futbolu hakkaten bilmiyor..

10 dk.lık performansıyla değil genel olarak Amrabatın nası bi futbolcu olduğu bu videolarda az çok belli. Potansiyelini sahaya yansıtması zamana bağlı..

[video=youtube;mGlFnNbqFwQ]https://www.youtube.com/watch?v=mGlFnNbqFwQ[/video]

[video=youtube;WRvcttvh3rE]https://www.youtube.com/watch?v=WRvcttvh3rE[/video]

Takımın en iyi kanat oyuncusuymuş, olsun. Bir kanatta Bale, diğer kanatta Jesus Navas vardı zaten. Şampiyonlar Ligi'nde o kadar çok boş alan buldu ki iki tane isabetli orta kesiversin bir zahmet.

Takim da kanat oyuncusu yokki tabi en iyi kanat oyuncusu olur ki bana göre aydin amrabattan daha iyi kanat oyuncusu

bana göre de aydin daha iyi, aydin biraz daha istekli olsa cidden ilk 11 kolay zorlar diye düsünüyorum, hele sutlarini cidden iyi gelistirmis.

Real maçında 60. dakikada Sneijder' in yerine oyuna girecek. Dikkat totemdir.

3'e 5'e bakmadan sene sonu gondermek lazim bu adam gelisim gostermez futbol zekasi bellidir cok oynama olmaz.Yerine K.Frei gibi genc bi oyuncuya yatirim yapalim en azindan hata yapsa da ilerde daha iyi olacak diye izleriz,Amrabatta icin boyle bisey ne yazikki diyemiyoruz:sad007:

amrabat tan orta saha solunda oyuncusu olmayacak belli.tek çalımda kaleye inmesi gereken bir mevkide oynaması lazım, 4 3 3 kanatları gibi ama sene başından beri o tek çalımı da göremedik.hala 8,6 ya yanıyorum.o parayı verdirdiyse hoca, yollamaz arada oynatmaya devam eder bence.

Amrabat ikinci yarıda maça kendini verdiği takdirde çok etkili olacaktır.Alllah utandırmasın...

Arenada heyecan yapip oyniyamiyordu bu cocuk, birde Bernabeu'da sahaya sürsen düsünemiyorum neler olacagini...

Sagdan atip solundan gececek Ronaldonun :asd:

Drogba cok sevmis kendisini :ayatollah:

Lan güreşçi ilkyarıyı sıfır sıfır bitirebilirsek ikinci yarıda sana ihtiyacımız olabilir.

Öyle bir durum olursa adam gibi oynada şu bonservis paranı çıkar en azından...

Sana güvenmiyorum ama dediğim seneryo olursa tam senlik maç olur ancak sen o beklentiyi karşılayabilir misin işte orası belli değil :SS:

Lan güreşçi ilkyarıyı sıfır sıfır bitirebilirsek ikinci yarıda sana ihtiyacımız olabilir.

Öyle bir durum olursa adam gibi oynada şu bonservis paranı çıkar en azından...

Sana güvenmiyorum ama dediğim seneryo olursa tam senlik maç olur ancak sen o beklentiyi karşılayabilir misin işte orası belli değil :SS:

Arbeloa'yı paket eder heralde malum bana göre en zayıf halka onun kanadı.

Geri
Üst Alt