#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Kacirdigi gollere ragmen bu takimda banko oynar, müthis pres yapti. Süperdi, o golü atmaliydi.

10 dk.lık oyununu gelip değerlendiriyorsunuz burda.. Şimdi neden yorum yok?

Adam 2. yarıda kıçını yırttı 45 dk boyunca.. Sol koridorda tek başına gitti geldi. Presle ne kadar top kazandırdı sayamadım..

Ve Drogbayla da takımda en iyi anlaşan adam Amrabat..

Bugunde beğendim..

2.devre girsin dedi herkes , beklentiyi karsiladi ama bu takima bir Keita vari adam gelse level atlar takim

Hücum olarak yetersiz. Ters kanada uzun top atamıyor. Kaç kere sağda boş adam varken görüp atmadı.

Koşuyor, top kapıyor da bize başka şeyler lazım daha çok.

tempo açisindan işe yariyor ama adamda futbol beyni yok gibi bişey. kale boşken hala topu tutup vurmaya çalişiyor.:o pres açisindan bir işe yaradi diyebilirim.

iyi savunma yaptı, mücadele etti başka bir halt yaptığı yok bunun için mi verildi 8 milyon euro sezon sonu defolup gider umarım.

Hücum olarak yetersiz. Ters kanada uzun top atamıyor. Kaç kere sağda boş adam varken görüp atmadı.

Koşuyor, top kapıyor da bize başka şeyler lazım daha çok.

Mersindeki erhanmıdır erkanmıdır nedir onun kadar rakibin üstüne gidip adam gecemiyor ya cıldırıcam gel gelelim takım defansına cok yardımcı oluyor ama ofansta bize katkı vermesi lazım

10 dk.lık oyununu gelip değerlendiriyorsunuz burda.. Şimdi neden yorum yok?

Adam 2. yarıda kıçını yırttı 45 dk boyunca.. Sol koridorda tek başına gitti geldi. Presle ne kadar top kazandırdı sayamadım..

Ve Drogbayla da takımda en iyi anlaşan adam Amrabat..

senide muslera semalarinda görmek isteriz yusuf:D

Mersindeki erhanmıdır erkanmıdır nedir onun kadar rakibin üstüne gidip adam gecemiyor ya cıldırıcam gel gelelim takım defansına cok yardımcı oluyor ama ofansta bize katkı vermesi lazım

Hücum ederken çok amaçsız gibi zaten. Ne yapacağını o da bilmiyor.

senide muslera semalarinda görmek isteriz yusuf:D

Benim Musleraya takma gibi bi durumum sözkonusu olamaz.. Hatta cidden çok seviyorum O'nu, ama Galatasarayı daha fazla.. Ama Amrabata resmen takanlar var..

Musleraya dönersek Onurdan kaliteli olmayan bi adam yabancı kontenjanını boşa doldurmamalı.. Ondan sonra sol açıklarda Emre Çolaklara muhtaç oluruz.. Muslera sezon boyunca yatıp bugün 2 kurtarış yaptı diye ağzımdan salyalar akacak değil..

Sezon sonunda mutlaka güzel bir alici bulmamiz lazim.

Benim Musleraya takma gibi bi durumum sözkonusu olamaz.. Hatta cidden çok seviyorum O'nu, ama Galatasarayı daha fazla.. Ama Amrabata resmen takanlar var..

Musleraya dönersek Onurdan kaliteli olmayan bi adam yabancı kontenjanını boşa doldurmamalı.. Ondan sonra sol açıklarda Emre Çolaklara muhtaç oluruz.. Muslera sezon boyunca yatıp bugün 2 kurtarış yaptı diye ağzımdan salyalar akacak değil..

onurdan kaliteli degil?

yeee right good night :lol:

Bu adamı görünce futboldan soğuyorum.

Valla 8 milyon €'yu Lyon'a verseydik uça uça Bastos'u bize verirdi ve Bastos'un olduğu bir Galatasaray bu ligde böyle maçları seyircisine çekirdek çitleterek izletirdi abi..

Bu oyununa bile iyi der olduk ama bu adam Kayseri'de çok çok daha fazlasıydı.

Geçen sene her maçtan sonra Riera bek oynamalı dediğim gibi bu adam için de sağda oynamalı demeye devam edeceğim her maçından sonra.

Geri
Üst Alt