#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Geçen sene her maçtan sonra Riera bek oynamalı dediğim gibi bu adam için de sağda oynamalı demeye devam edeceğim her maçından sonra.

Katiliyorum soluna calim atarken zorlaniyor..Rakipler sirf defans yaptigi icin bos alands bulamiyo etkisiz kalio her hareketinde mutlaka ya saga cekip vuruo ya saga cekip orta acio..sagda denrnmesi gerek

Gitse de kurtulsak.

Sanki maça çıkmadan önce bi 70lik deviriyor yıkılmadan birine tutunmadan savrulmadan koşması imkansız gibi

Rieradan 50% sol bek olduysa Ambrabat dan en az 75% sol bek olur,hizi ve kuvvetiyle seneye bu varsayim denenebilir,bu sene böyle bir risk alinmasi sacma olur yoksa nurtopu gibi 8 milyonluk bomba elimizde patlayacak,cünkü calim atamayan adamdan kanat oyuncusu olmazzzzzz...

Sağda oynasa daha rahat top tutup, çizgiye inebilir. Solda sağına çekiyor bişe varmış gibi bekliyor ya bazen deli oluyorum.

5 e bunu satalım 5 daha uzerine koyalım zaten istediğimiz adamı güle oynaya alırız 10 milyon euroya.

Kazık ama gitmemeli.Milan'da ki Serginho görevi görüyor.

Kenarda Aynıd Engin oturacağına Amrabat otursun.Maaşı da zaten 1 m euro.

bende diyorum ki Yedek Amrabat, Emre C oturacaksa, Aydin ve Engin otursun.

Ikisi de kat ve kat daha iyi.

dünkü maç amrabatın maçıydı mesela. yanlış seçimler yapıyor hoca

dunku maçtaki oyunu tum amrabat kompleksli isterse ağzıyla kuş tutsun yaranamayacak insanlara kapak olsun

dunku maçtaki oyunu tum amrabat kompleksli isterse ağzıyla kuş tutsun yaranamayacak insanlara kapak olsun

Agziyla kus tutmasina gerek yok. Mesela yana geriye oynayacagina, arkadaslarini net paslarla kale dibinde pozisyonlara soksun. Asagidaki rakamlara bunu istemek her Galatasaraylinin hakkidir.

Kayserispor Kulübü profesyonel futbolcularından Nordin Amrabat'la 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 8.000.000 EUR bonservis ücreti ve Kayserispor'un futbolcunun bir önceki kulübü PSV Eindhoven'la yapmış olduğu sözleşme gereği PSV Eindhoven'a 600.000 EUR ödenecektir.

8.6 milyon Euro, dile kolay Ola John parasi.

Benim Musleraya takma gibi bi durumum sözkonusu olamaz.. Hatta cidden çok seviyorum O'nu, ama Galatasarayı daha fazla.. Ama Amrabata resmen takanlar var..

Musleraya dönersek Onurdan kaliteli olmayan bi adam yabancı kontenjanını boşa doldurmamalı.. Ondan sonra sol açıklarda Emre Çolaklara muhtaç oluruz.. Muslera sezon boyunca yatıp bugün 2 kurtarış yaptı diye ağzımdan salyalar akacak değil..

amrabata takanları anlamıyorum bende,adam elinden geleni yapıyor yapmak ıstıyor ama en ufak bir top kaybında seyirci yuhlayınca adam bitiyor,dunku maçta iyiydi tabi daha kayserıdekı performansına ulaşamadı henüz,ust uste 3-4 maç oynatsa terim yeter,

muslera ya gelince tamam iyi kaleci ama onur alternatifi varken kalede yabancı hakkının kullanıılması sacma,iyi fiyata satarsın gider sattığın fiyatın yarısına onuru alırsın ki bana göre onur her yönden ve özellikle birebirde musleradan daha iyi ve bizim yediğimiz goller genelde birebir kalan pozisyonlar,ama onuru almayacaksan muslerada gönderilmez

Agziyla kus tutmasina gerek yok. Mesela yana geriye oynayacagina, arkadaslarini net paslarla kale dibinde pozisyonlara soksun. Asagidaki rakamlara bunu istemek her Galatasaraylinin hakkidir.

8.6 milyon Euro, dile kolay Ola John parasi.
ee adam ne yapmışki siz zaten kafadan peşin hukumlusunuz amarat transfer kazığı snejderde transfer kazığı ozaman biraz sabretmeyi kımse neden denemiyor ustelik amrabat genelde onemli ve kritik maçlarda oldukça başarılı ornek, fenerbahçe,munited içerideki dışarıdaki braga dunki mersin valla çoğu kişini burda amrabat komleksi var ben nedesem boş

aslında amrabat yerine emre çolak oynamalı nasılsa amrabat hiçbir işe yaramayan transfer kazığı boş bir oyuncu demi!

öyle veya böyle bu çocuk oyuna girince maça hız ve heyecan geliyor.. haksızmıyım ?

Hareketlilik getiriyo tamam da bi kere adam geçmeyi çalıştı sarı kart aldırdı, çalım atmayı daha çok denemesi lazım

aslında amrabat yerine emre çolak oynamalı nasılsa amrabat hiçbir işe yaramayan transfer kazığı boş bir oyuncu demi!

ya oda ne sanki beyin kanseri yada aids mis gibi secim yapmak zorunda kaliyoruz.

Amrabattan bisey olmaz, siz simdi dünkü maci amrabat kazandirdysa diyorsaniz, ne diyeyim ben daha ?

Elin Takimlari yedeklerden Shaqiri filan sokuyor bizde Amrabatlara kaldik ya

hala bir şey yok koca bir 0 amrabat

Geri
Üst Alt