#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ikisinin de yeri kulübe olmalı Amrabat 3-0 öndeyken oyuna girer Hamit ne zaman girer onu bimiyorum işte

hamit kulübeye girsinde ben ambrabata bile raziyim yine CL burakta kactane gol attirdi ve hamite göre dinamik.

bugün ambrabat drogba burakla baslasak.

sneijderde yerinde oynayabilirdi.

hamit kulübeye girsinde ben ambrabata bile raziyim yine CL burakta kactane gol attirdi ve hamite göre dinamik.

bugün ambrabat drogba burakla baslasak.

sneijderde yerinde oynayabilirdi.

mantıklı Sneijder göbeğe yakın oynayabilir diyeceğim de adamın asıl misyonu zaten bu klasik 10 numaradan farklı orta ikiliye yakın Selçuk ve Melodan aldığı toplarla iyi servis yapar

mantıklı Sneijder göbeğe yakın oynayabilir diyeceğim de adamın asıl misyonu zaten bu klasik 10 numaradan farklı orta ikiliye yakın Selçuk ve Melodan aldığı toplarla iyi servis yapar

e iste bende onu söylüyorum melo ve selcugun önüne onlarin önündede ambrabat drogba burak 3lüsü.

malesef büyük Kazik.

bu para'ya avrupada teknigi iyi olan, adam gecebilen futbol zekasi yüksek olan Kanat oyuncusu alirdik.

Bugün oyuna girdikten sonra ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar ispatlamış oldu bize keskin oyun zekasıyla attığı ara pası inanılmazdı sadece takım yanlıştı ama olsun bi dahakine bizim oyunculara atar belki ve hemen oyuna girdikten sonra F.T'min ondan beklediği defansif katkıyı 10 kaplan gücünde manda girişiyle rakibe önemli bir noktadan serbest atış kazandırarak ve kendisine hak ettiği sarı kartı alarak yerine getirdi ardından müthiş çalım tekniğiyle yani topu atıp peşinden koşma stratejisi ile çok adam eksiltti oyunu rahatlattı ilerde top tuttu ha yine güreşmeyi unutmadı tabii son olarak kafasını kaldırmadan açtığı ortalardan biri bugün bizim oyunculardan birinin kafasına gitmemesi onun değil o topa vuramayan forvetlerin eksikliği muhakkak asisti kaçtı işte dün tam olarak bunu oynadı Ambarat.

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Bugün oyuna girdikten sonra ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar ispatlamış oldu bize keskin oyun zekasıyla attığı ara pası inanılmazdı sadece takım yanlıştı ama olsun bi dahakine bizim oyunculara atar belki ve hemen oyuna girdikten sonra F.T'min ondan beklediği defansif katkıyı 10 kaplan gücünde manda girişiyle rakibe önemli bir noktadan serbest atış kazandırarak ve kendisine hak ettiği sarı kartı alarak yerine getirdi ardından müthiş çalım tekniğiyle yani topu atıp peşinden koşma stratejisi ile çok adam eksiltti oyunu rahatlattı ilerde top tuttu ha yine güreşmeyi unutmadı tabii son olarak kafasını kaldırmadan açtığı ortalardan biri bugün bizim oyunculardan birinin kafasına gitmemesi onun değil o topa vuramayan forvetlerin eksikliği muhakkak asisti kaçtı işte dün tam olarak bunu oynadı Ambarat.

Ahahaha :D:D:D

(telefondan giriyorum cevabı uzun şeyler yazmayın pls)

Sen gidene kadar hergün buraya girip git yazısı yazacağım.

Orta sahada bakmadan topa vurup rakibe atan ve tehlike yaşamamıza neden olan Rizeli futbolcu.

Her maçtan önce büyük umutlarımı her maçtan sonra faciaya dönüştüren adamsın.

Değeri Kayserispor un aldığı fiyattır. Bizim Kayserispor a verdiğimiz değil.

15 dkkada bastostan cok is yapti

geri donun bakin

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

Alınmasında bu kadar inat eden her kim varsa yazıklar olsun.

Galatasaray'ın sokağa atacak parası yoktur lafı var ya hani.Amrabat'a verdiğimiz 8.6 Milyonu çöpe falan atmadık, direkt üzerine benzin döküp yaktık.

Geri
Üst Alt