#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

amrabata verdiğimiz parayla bastosu alırdık üstüne para bile kalırdı

bence saç ektirelim belki işe yarar

iki orta bir sari kart gosterme

bir rieraya super pozisyon hazirlama

birde farfanin gene sahadan silinmesi o dkk itibariyle

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

Atletik açıdan karşılık verdi rakip sağ kanada ama oyun zekası 0 olduğu için pek etkili olamadı.

Gökyüzüne nakıp yarı rövaşata yaptı orta sahaya doğru süper bir uzun orta yapıp atak başlattı (tabi rakip takım için)

Rakibin ayagina verdigi pozisyonu gormemezlikten geliyorum, Antalyaspor macindan sonra ilk defa iyi isler yapti takim adina.

Amrabat dün kötü oynamadı... Onun sayesinde Farfanı yavaşlattık takım savunmamız düzene girdi...Hücumda pek etkili olmasa da Riera2ya hazırladığı pozisyon muazzamdı. Şu maça bakarsak Amrabat iyilerdendi ortanın üstüydü tabi saçma sapan bir volesini saymazsak

Rakibin ayagina verdigi pozisyonu gormemezlikten geliyorum, Antalyaspor macindan sonra ilk defa iyi isler yapti takim adina.

Çok rahattı ceremesini bazı diğer futbolcularımız çekti. Çok gamsız ve avare. İyi gözükmesi bu rahatlıkla kendini arada bir göstermesinden dolayı. Genel anlamda takımın dengesini çok bozuyor.

[h=2]#53 Rizeli Pehlivan Nordin Amrabat[/h]olarak degistirilsin bu konunun ismi .

Dün uzun süreden sonra fena değil ya ... Ne iyi ne de kötüydü ama idare etmesini bildi en azından sol kanat otoban olmaktan çıktı ... Ama yinede beklentilerin çok çok uzağında ...

Valla dünki zeminde futbol oynamak zordu hicbir oyuncumuz futbol oynamadi herkes güresti, bunda Amrabat'a fazla laf edemeyiz ama bireysel bakacak olursak yine rezaletti.

İyi bir güreşçi, topu ayağına aldığı zaman yanındaki topla alakası olmayan rakibe omuz atmalarıyla ünlü.

Top ayağına geliyor. Hızla atağa çıkmak yerine kıçını adama dayayıp güreş ediyor.

Bi Bastos'a bakıyorum bi Amrabat'a. Yazık gerçekten verilen paralara.

Acaba falan diyordum, Stoch denen adam parladı, bir ihtimal falan ama, yok kardeşim... 8.6 milyon, tertemiz şekilde hediye edildi. 1-2 milyon daha fazlasına Podolski'yi kaçırdık, hala ona yanıyorum...

Valla artık pek umudum kalmadı hep arkasında durdum ama belli yani yok olmiycak gibi duruyo ... Kesinlikle bizim kanadımız hele hele 8.6m euroluk bir adam değil ... 3m ye falan alınsaydı rotasyonda iş yapar derdik ama resmen o paraya Bastos'u değilde Amrabat'ı aldık şaka gibi :)

Geri
Üst Alt