#53 Nordin Amrabat

bursa macinda oynasin amrubat

MUSLera

ebue---------zan------kayar--------balto

melo ---------------- inan

Schneider

drogba-------yilmaz------amkarbat​

aynen aslinda drogba sagda oynayabilecek kapasiteye sahip

eboueyle iyide anlasiyolar...

boyle oynamamiz lazim artik. chejuda clde oynar

Koşup koşup son pasları - şutları kullanamayacak. Tek artı yönü defansa yardım etmesi. Dün Drogba çıkarken Emre gireceğine Amrabat girseydi belki birşeyler değişirdi.

2. yarı girdi biraz hareketlik getirdi, o kadar.

15 kişiyi çalımlayıp gol atamadığın için yazıklar olsun.

Abi şaka mısınız ? Adam aldığı tüm topları değerlendirdi,73 tane serbest vuruş kazandırdı.

Beşiktaş'da falan olsa o serbest vuruşlar değerlendirilirdi ama biz nasıl içine edilir dersi veriyoruz resmen.

Takimin hizini artiran tek oyuncu. Ama daha iyisi lazim bize ++ sag kanatta daha iyi oynuyor

Ceza sahası çevresinde bu kadar saçmalayan bi kanat oyuncusu görmedim ben.

Yabancıların bizim ligi izlememesinin başlıca sebebi yayıncı kuruluştur. Adamlar o kadar para harcadı illegal yollardan yayınları izlettirmemek adına. Daha geçenlerde Hollanda kanalı yayın haklarını almak istedi vermediler.

bizim ligte adam gibi güzel futbol oynayan bir takim söyle, bende diyim evet haklisin

Sağa koyalım, solda olmaz bu abi. Tekniği, şutları iyi değil. Çabuk ve hızlı, çizgiye inip orta yapar sağdan. Sol kanatta top tekniği iyi ve bitirici adama ihtiyaç var. Olursa Bruma'yı koyarız oraya.

Yeter artık bıktık şu adamın solda oynamasından, evet etkili pozisyonlara girebiliyoruz sayesinde hareketli de ama solda olmuyor işte sağa çekip hep aynı şeyi denemek nedir yani, sağ açıkta oynasın dribbling de yapsın orta da açsın.

şuana kadar yaptıklarıyla aldığı paraları haketmedi,hep bi umut içinde bekliyoruz... bu akşamki maçta da skora etki edecek bi varlık göstermedi,kendini çok geliştirmen lazım çok

"Ters ayaklı kanat oyuncusu" olayını kim bulduysa...

İlla oynatacaklarsa sağda oynatsınlar solda kendini Robben zannedip saçma sapan işler yapıyo.

herkes amrabat bk atıyor ki atılmayacak gibi degil ama bu takımda degil

herif beyinsiz olmasına ragmen hareket katıyor sneijder canlanıyor

Amrabat sağ acık oynasın,cünkü solda resmen emanetten tutuyor demekten dilimde tüy bitti..

Fatih Terim'i anlamakta cok güçlük çekiyorum,

Bu yeteneksiz arkadaş girince bile kıpırdanıyor takım, düşünün işte durumumuzu.

Geri
Üst Alt