#53 Nordin Amrabat

Cem dogru soyluyor. Bir amrabat bile oyunu naSil hareketlendiriyor. Birde akliyla oynayan, top tutan, calim atabilen kanat oyuncusu oldugunu dusunun problem cozulur. (Bruma, Coentrao)

Geçen seneden beri yazıyom gene yazacağım. Bu adam çalım attıktan sonra neden köşe bayrağına doğru gidiyor yaa. Delirtiyor beni.

Bruma gelince , 4 5 alinip satilmali

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Amrabat bize karşı iyi oynadığında yani Hoca beğendiğinde sağ kanat oynamıştı ama bizde sağ kanat oynatılmıyor. Amrabat aslında gereksiz bir oyuncu değil gerçekten 2 sezondur bende sizin gibi beğenmiyorum ama bir iki maç kafasına göre oynadığını gördüğümde daha etkiliydi. Serbest oynayınca sağ gidiyor sola gidiyor koşuyor ileride topu kapıp etkili olabiliyor ama salt bir kanat oynayınca geri ileri derken bir şey yapamıyor. Real Madrid maçının ikinci yarısında serbest oynadı etkiliydi Emirates Cup'ta serbest oynadı sağ kanata gidişlerinde etkiliydi. Bu adam serbest oynamalı eğer oynayacaksa yoksa taraftarların yanına bekleriz.

kendisi bile solda iyiyim solda oynamak istiyorum demişken taraftarların hala onu sağ kanatta oynatma isteği anlaşılır gibi değil..kötü oyuncu olduğunu kabul edememe herhalde...

Şu Amrabat yerine ne adamlar alınırdı o paraya ya, insan düşününce çok kötü oluyor.

kendisi bile solda iyiyim solda oynamak istiyorum demişken taraftarların hala onu sağ kanatta oynatma isteği anlaşılır gibi değil..kötü oyuncu olduğunu kabul edememe herhalde...

adam sağ ayağına topu alana kadar rakip kapatıyor bunu görmek çok zor olmasa gerek, emirates cupta bile sağda oynarken nasıl etkili oldu çizgiye inip, bruma gelince sağda oynamalı

bu kadar kalabalık defansa karşı messi olsa zorlanır

amrabat her maç oynamalı rakibin dengesini bozacak en önemli silahlarımızdan

adam sağ ayağına topu alana kadar rakip kapatıyor bunu görmek çok zor olmasa gerek, emirates cupta bile sağda oynarken nasıl etkili oldu çizgiye inip, bruma gelince sağda oynamalı

Allah aşkına sağda oynatsınlarda kurtulalım yoksa adamın kendisin dediğinide kabul etmiyosunuz ...bu adamdan ne sağda ne solda hiçbirşey olmaz....

böyle mantık var mı sağa alana kadar adam kapatıyormuş...ortaları berbat şutları berbat adam geçemez sağa geçse ne olur?

zaten çoğu kişi lafını yememek için sağ kanat bahenesini kullanıyor artık 1-2 kere oynasa o bahaned kalmayacak...

iyi oyuncu topu sağa almakla zaman kaybetmez...

Allah aşkına sağda oynatsınlarda kurtulalım yoksa adamın kendisin dediğinide kabul etmiyosunuz ...bu adamdan ne sağda ne solda hiçbirşey olmaz....

böyle mantık var mı sağa alana kadar adam kapatıyormuş...ortaları berbat şutları berbat adam geçemez sağa geçse ne olur?

zaten çoğu kişi lafını yememek için sağ kanat bahenesini kullanıyor artık 1-2 kere oynasa o bahaned kalmayacak...

iyi oyuncu topu sağa almakla zaman kaybetmez...

adamda en azından patlayıcı güç var, kağnı gibi takım olduk sağda denemek lazım

hep aynı tarzda calım atmaya calısıyor topu surekli terse cekmesine ayar oldum adamların cok oldugu yöne dogru calım atması zekasını gösteriyor resmen kazık yedik

Takımda olmasa daha iyi sanırım. En azından 293482379487234 kere acaba maçı kurtarır mı diye maça sokup hayal kırıklığına uğramayız.

Sol açıkta emanetten tutuyor.Bunu Hoca ısrar ile görmek istemiyor.Bundan sonra sol açıkta 1 dakika bile tutulmamalı,sağ acık oynasın,ordada tutmaz ise yollansın.

Geri
Üst Alt