#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Kadro 8 yabancıyla şekillenmiş ama :)

Hakan Balta dün hiç bir şekilde bu kadroda olmayacağını gösterdi. Haliyle Eboue,Dany, Melo üçlüsünün ikisinden feragat etmek gerekiyor.

dün kadro böyleydi

...................muslera..............

eboue.......g.zan......dany....h.balta

...................selçuk....................

.........hamit.................amrabat...

...................sneijder..................

...........burak..............drogba.....

ikinci yarı

sabri.......g.zan......dany....h.balta

...................selçuk....................

.........umut.................amrabat...

yani dizliliş budur ve amrabat olmalıdır... oyuncular değişsede selçuk hamitin yerine hamit ebouenin yerine melo selçuğun yerine Riera Baltanın yerine semih g. zanın yerine geçsede mesela

hamit.......semih......dany....riera

.......................melo....................

.........selçuk.................amrabat...

Beğeniriz beğenmeyiz ama ısrarla bu çocuğu eleştirip yerin dibine sokmaya çalışan kardeşlerim hakkını vermeyi neden bilemiyor..

hamit.......semih......dany....riera

.......................melo....................

.........selçuk.................amrabat...

Bu kadro da 7 yabancı var, yine olmamış :) Ama ideale yakın.

Başka bir yerde buna yakın bir kadro yazdım. Melo'nun yerine Engin'i, Hamit'in yerine de Sabri'yi koymuştum.

İlla Melo olsun dersek Dany yerine Gökhan'ı koymak durumundayız. Ama Engin'i de bir görmek lazım. Melo Schalke maçında çok kredi kaybetti.

Şöyle bir şey oluyor.

...................Muslera..............

Sabri.......Semih......Dany....Riera

...................Selçuk.................

.......Engin.................Amrabat...

...................Sneijder..................

.........Burak..............Drogba.......

Ordu maçının kadrosuna aldım diye üstüme geldi reisler. Dövüyorlardı az daha beni. Ama ben beğendim elemanı. Yürekten oynadı.:b5:

erayi koyun ligde keyfinize bakin

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Yav kötü de oynayabilir. Sene başından beri aynı şeyi diyorum. Gönderilmesi gerekenler listesinde ilk sıraya yazılıyor adı ama hiç bir mantığı yok. Bonservisinin tartışılacak bir şeyi yok zaten, aşırı fazlaydı, bir güç gösterisiydi, oldu bitti artık ne olduysa. Adamın maaşı Ceyhun Gülselam ile aynı. Senelik 1 alıyor, bu maaşa 2. ligden yerli alırsın ancak. Yedek kalınca sorun etmiyor. Sahaya girince de bir şeyler yapmaya çabalıyor.

Yani kötü de olsa iyi de olsa dursun köşede zararı yok. Zaman zaman fayda da verir.

Amrabat'a Fatih Terim presi şiddetle emretmeli bence. Okan Buruk tarzı birşeyşer olur.

Yav kötü de oynayabilir. Sene başından beri aynı şeyi diyorum. Gönderilmesi gerekenler listesinde ilk sıraya yazılıyor adı ama hiç bir mantığı yok. Bonservisinin tartışılacak bir şeyi yok zaten, aşırı fazlaydı, bir güç gösterisiydi, oldu bitti artık ne olduysa. Adamın maaşı Ceyhun Gülselam ile aynı. Senelik 1 alıyor, bu maaşa 2. ligden yerli alırsın ancak. Yedek kalınca sorun etmiyor. Sahaya girince de bir şeyler yapmaya çabalıyor.

Yani kötü de olsa iyi de olsa dursun köşede zararı yok. Zaman zaman fayda da verir.

Aynen öyle şuanda artık bonservisini düşünmenin bi manası yok o geçti gitti artık önümüze bakmalıyız ...

Amrabat tam istediğimiz kanatmı ? Hayır ama bu yine de takımdaki en etkili kanat oyuncumuz olduğu gerçeğini değiştirmiyo ...

Dediğin gibi yedek beklese sorunda yapmıyo aldığı ücrette mükemmel dolayısıyla eleştirmenin şuanda gereği yok ... Seneye Robben ayarı kanat almamız lazım ama o ayrı Amrabat'ta rotasyonda çok yararlı olur o zaman :yenieek:

Ben de beğenmem pek Amrabat'ı ama dün iyiydi şimdi, hakkını verelim. :D

Bende tam olarak bundan bahsediyorum.. Berbat olduğu maçlarda eleştirdik eyvallah ama adam dün harikaydı işte kabul edelim..

Dün maçı izledikten sonra forumda maç konusuna baktım 3-4 kişi maç içerisinde ısrarla Amrabat'ın çıkmasını berbat ötesi olduğunu yazmış..

Biz mi farklı maç izledik anlamadım ki :)

Ben gene beğenmedim abi iyi mücadele etti ama ondan beklentim çok iyi mücadele değil..

Biraz beyin abi biraz..

dun sahada en iyi oynayan bir kaç oyuncudan biriydi bu kıskançlık bu çekememezlik neden dürüstçe söylesenize iyise iyi! ama bir kere kötüle dilerya onlara göre hep kötü ve kazık yedik! kötüyse zaten sallıyo herkes biraz dürüst olun.

Bu sezonki en iyi maçıydı heralde

Amrabatı herhangi bi takıma yollayın Fatih hoca oyunculara ilk dikkat edilmesi gereken futbolcu olarak onu gösterecektir..şuandada bize karşı yapılan taktiklerde futbolculara öğütler veriliyorsa ilerideki bir çok futbolcumuz gibi onada dikkat edilmesi söyleniyordur mutlaka bence ılk 11'de yada en azından sonradan oyunda olmalı.

Kapalı oyunda leş gibi oynar ama hızlı,açık, dağınık maçta süper oynar bence.

Bu kadar sorumsuz futbolcu görmedim. Hiç bir şekilde mücadele yok, top önüme gelsin kendimi göstereyim klas bir orta yapayım havasında. Tabi 10 ortadan biri tutarsa tutuyor, 10 çalımdan hiçbiri tutmuyor güreş tutmaktan. Bir de Sneijder' in önünü kapatıyor, bu şekilde çok çarpışırlar. Sezonun sonuna yaklaşıyoruz; garibim, avarem hala sudan çıkmış balık gibi Arena'da oynuyor.

Bu kadar sorumsuz futbolcu görmedim. Hiç bir şekilde mücadele yok, top önüme gelsin kendimi göstereyim klas bir orta yapayım havasında. Tabi 10 ortadan biri tutarsa tutuyor, 10 çalımdan hiçbiri tutmuyor güreş tutmaktan. Bir de Sneijder' in önünü kapatıyor, bu şekilde çok çarpışırlar. Sezonun sonuna yaklaşıyoruz; garibim, avarem hala sudan çıkmış balık gibi Arena'da oynuyor.

:haha::haha::haha::akansular:

Umarim sezon sonunda güzel bir enayi buluruz.

Şuan amrabattan tek isteğim topu sağa çektikten sonra kafasını kaldırıp ceza alanına bakması.

Böyle devam ederse sezon sonu belki satarız :cool:

Geri
Üst Alt