#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Kayseride o kadar etkili olmasının sebebi serbest oynamasıydı. Ama Galatasaray öyle değil. Mücadele ister, yardımlaşma ve takım halinde hareket etmek gerekiyor Galatasarayda oynamak için.

Forumda sabahtan akşama kadar bu başlık üstte adama sallanıyor iyi oynasada kötü oynasada forum admini gelip yazıyor modu yazıyor şaka gibi :lol:

Pino>Amrabat derim kaçarım.

Pino nun en azından çok güzel oynadığı maçları hatırlıyorum. Fener maçı Antep maçı daha 3-5tane sayılır.

Bunda hiç bişi yok.

Pino>Amrabat derim kaçarım.

Pino nun en azından çok güzel oynadığı maçları hatırlıyorum. Fener maçı Antep maçı daha 3-5tane sayılır.

Bunda hiç bişi yok.

Pino 'nun Amrbattan ne fazlası vardı çok merak ediyorum..Ne gol ne asist hiçbir halt yapamazdı...O iyi oynadığı Fener maçı da berabere bitmişti Pino kaleyi görünce bam güm vuruyordu (iyi de vurmuştu) ... Onun dışında bir esprisini göremedik...Amrabat da bal yapamayan arı gibi ama en azından defansif olarak faydalı oynuyor...Artı son maçta Burak'ı 2 pozisyona soktu tamamen kendi becerisiyle... Biraz daha sabredelim bu adama çok para verildi...

Amrabat'ta Pino'daki yeteneklerin 3'da 1'i yok tartışma bile kabul etmez.. Bam güm vuruyo diyosun ama adam çivi gibi çakıyodu, topa illaki birileri vuracak Sneijder şut çekince çekme mi diyosun bunlar mesafe tanımayan oyuncular.. Amrabat'ın ise tek yaptığı sağa çekip orta açmak.. Pino adam geçiyodu, müthiş süratliydi, toplara çok iyi vuruyodu.. Pino, Sarp'larla Özbeklerle top oynamaya çalıştı hızını kullanabileceği defans arkasına top atabilen adamımız bile yoktu.. Şuanki ortam olsa formda bir Pino elimizdeki tüm kanatlardan daha çok iş yapar..

Geldiginden belli en iyi macini oynadi.

imparator 90dakika sahada birakarak düsüncemi onayladi

Forumda sabahtan akşama kadar bu başlık üstte adama sallanıyor iyi oynasada kötü oynasada forum admini gelip yazıyor modu yazıyor şaka gibi :lol:

Bu adam sezon başında beni en çok heyecanlandıran transfer idi. Umudumu kesmedim. Beklentilerim hala büyük.

Desteğe devam yani...

Not: Ben de adminim ben de yazacağım. Bu görüşümü yazmamam mı gerekiyordu?

Pino 'nun Amrbattan ne fazlası vardı çok merak ediyorum..Ne gol ne asist hiçbir halt yapamazdı...O iyi oynadığı Fener maçı da berabere bitmişti Pino kaleyi görünce bam güm vuruyordu (iyi de vurmuştu) ... Onun dışında bir esprisini göremedik...Amrabat da bal yapamayan arı gibi ama en azından defansif olarak faydalı oynuyor...Artı son maçta Burak'ı 2 pozisyona soktu tamamen kendi becerisiyle... Biraz daha sabredelim bu adama çok para verildi...

Son cümlede psikolojik baskıyı ifade etmişsin, mâlesef verilen para yüzünden sezon bitecek ama sabrediyoruz hâlâ.

Amrabat'ta Pino'daki yeteneklerin 3'da 1'i yok tartışma bile kabul etmez.. Bam güm vuruyo diyosun ama adam çivi gibi çakıyodu, topa illaki birileri vuracak Sneijder şut çekince çekme mi diyosun bunlar mesafe tanımayan oyuncular.. Amrabat'ın ise tek yaptığı sağa çekip orta açmak.. Pino adam geçiyodu, müthiş süratliydi, toplara çok iyi vuruyodu.. Pino, Sarp'larla Özbeklerle top oynamaya çalıştı hızını kullanabileceği defans arkasına top atabilen adamımız bile yoktu.. Şuanki ortam olsa formda bir Pino elimizdeki tüm kanatlardan daha çok iş yapar..

Tam tersini söylüyorum bence Amrabat daha yetenekli Pino'dan.. Bize uyum sağlayamadı veya özgüvenini kaybetti.. Kayserideki Amrabat'ı düşünün adam geçme ,şutlar,dayanıklılık adam 10 numara topçuydu... Bizdeki formu vasat kabul ediyorum ama Amrabat gerçekte çok yetenekli bir oyuncudur...Tıpkı geçen yılki Stoch ile bu yılki Stoch arasındaki fark gibi..BU yıla bakarak Stoch yeteneksiz işe yaramaz diyebilir miyiz ? Geçen yıl adam şov yapıyordu resmen..

aydin yilmazin 55555 senedir takimda oldugu dusunulurse Amrabatin da okadar hakki vardir kalmaya . :lol:

Pino'yla Amrabat'ı karşılaştırarak sanırım biraz haksızlık yapıyorsunuz.

Şimdiye kadar olan savrukuğunu Galatasaray'da oynamayı çok istemesinden kaynaklanan heyecanına bağlıyorum. Ancak artık tüm maçlarını minimum son maçtaki seviyede oynamasını beklerim. Hoca çok sabırlı ve güvendiği bazı oyunculara ekstra kredi tanıyor. Amrabat da bunlardan birisi, umarın hocanın yüzünü kara çıkarmaz.

valla son 2 mactır cok iyi oynamasada,cok kosuyor,basıyor,azimli,sezon sonuna kadar en kötü böyle oynamalı...

son iki mactir bi gelisme var. acikcasi 'isimize yarayan' topcu haline gelmis durumda, bunun icin mutluyum.

Ha Pino ha Q7 bunlardan cacık olmaz hiçbir zaman takım oyuncusu olmazlar ... Olsa olsa bunlardan sirk topçusu olur..

Amarabat'ı hangi biriniz savaşmıyor diye eleştire bilirsiniz ?

Özgüven sorunu yaşıyor hala..

Ama fiziği mükemmel ..

kazım takımdan gittiğinde sevinmiştim amrabat çıktı geldi.kazım amrabattan çok daha iyi futbolcu bizim en büyük sorunumuz kanat oyuncularının gol atamaması

Şu takım 4-3-3 oynasa ve açıkları Arda-Dos Santos ikilisinden oluşsaydı, şimdi çok daha ileri seviyede olurduk.

Geri
Üst Alt