#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Son maçların en çalışkan ve faydalı futbolcusu. En büyük şanssızlığı kendisine ayak uyduran futbolcuların azlığı. Futbolcularımızın birçoğu doymuş, futbol ruhunu kaybetmiş maalesef. Amrabat' ı hep yanlız bırakıyorlar.

Aynen katiliyorum renktas. Tribunlere vurdugu her sutun nedeni arkadaslari kendisni yalniz birakiyor ve o da pas atacak birini bulamayip Allah ne verdiyse abaniyor. Sonra suclu Amrabat oluyor. Hadi canim. Bulmusuz 8.6 milyon gibi cuzi bir paraya yeni Giggs'i ve hala burun kiviriyorlar. Anlasilir gibi degil.

kıçını yırttın bize gelmek için e hadi da oynayacaksan oyna yoksa kalabalık yapmanın alemi yok senin yaptığını bende yaparım.

bende hızlı koşuyorum bende ikili mücadelede iyiyim. e benden artın ne de o kadar para alıp yer işgal ediyosun ?

Aynen katiliyorum renktas. Tribunlere vurdugu her sutun nedeni arkadaslari kendisni yalniz birakiyor ve o da pas atacak birini bulamayip Allah ne verdiyse abaniyor. Sonra suclu Amrabat oluyor. Hadi canim. Bulmusuz 8.6 milyon gibi cuzi bir paraya yeni Giggs'i ve hala burun kiviriyorlar. Anlasilir gibi degil.

Giggs su 40 yasinda bile ona on ceker :/

Yeni Giggs bide diyorsun, sanki Amrabat 20 yaslarinda da 25 yasinda. Ne bekliyorsunuz, azcik yaraticilik olsa bisey yapsa, oda yok, ne dribbling yapa biliyor, ne dogru dürüz sut

Kayseri Wall Street den bile daha büyük kazik atti

vergimin böyle top peşinde koşan arma uğruna kendini feda eden futbolculara gitmesi beni onurlandırıyor

yav he he

Topu alır biraz sürer bir iki ayak hareketi yapar sonra sağa çekip orta açar. Başka bir şeyde yapmıyor bundan başka hiç bir şey yapmıyor. Adam geçemiyor. Ceza sahasına giremiyor. Katkı sıfır. 2-3 ne veriyorlarsa satsınlar.

Hala bu kendini futbolcu zanneten bu adamı savunanlar var. O kadar övüyorsunuz bakalım savunun, ne yapabiliyor ? ne yapmış ? Belki bir doktora tezi çıkartırsınız.

Beyfendiler...

Yeter artık bu adamı her maçta oyuna sokma adetinden vazgeçin ya! Her maçta oynamak zorunda mı? Her maçta bu adamın sıçtığını görmek zorunda mıyız?

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Bu adami hala metheden varsa futboldan anlamiyordur. Bi defol git artk yeter ya

Anti-Amrabat team iş başında yine. Adam en az 3 tane gollük orta kesti. 2 Burak, 1 Drogba harcadı.

Takımın en iyi orta acan oyuncusu

Kötü oynadı. Sağa çekip orta yapmaktan başka bir şey bilmiyor.

14508779-three-suitcases-in-different-colors-3d-render.jpg

Bu adamın ne suçu var ya? Sağına çekip açtığı ortalar da olmasa pozisyon olmayacak siz neyden bahsediyorsunuz?

bu adami daha takimda görmek istemiyorum. ben ayaga pas yapan beyni çalişan topçu izlemek istiyorum. negüzel ayaga pas yaparken amrabtin ortalarina kaldik.

bencede kötü oynamadi, ortalarinla pozisyonlara girmege basardik

Geri
Üst Alt