#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Ben bu adamın son 2-3 maçtır kendini toparladığını görüyorum. Bence dahada iyi olacak.

Dün süperdi bence Amrabat. Daha erken girse gol bile atabilirdi.

son noktalarda yine tercih hatası yapsa da,bizi hem hücumda hem de savunmada çok rahatlattı..

50 sefer yazdım yine yazacağım bu adam sağ ayaklı ve sağ kanatta oynamalı,Eboue'nin önünde yeralmalı bir de böyle denenmeli,sol kanatta heba oluyor....

bide son pasların iyi olsa daha senden ne istenir

Var mı onun gücüyle baş edecek adam :D

1929481_w2.jpg

Amrabat oynadığı zaman durdurulması çok zor.

Ben son bikaç maçtır beğeniyorum Amrabat'ı dünde hiç fena değildi hatta baya iyidi :) İnşallah en kötü maçın böyle olur reis :yenieek:

Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı... Artık umudu kesmiştim ama yeniden yeşertti bizi... Uchida'yı top etti desek yeridir..Sol korner çizgisine kadar rakibi de kovaladı...Hem hücum hem savunma çok iyi iş çıkardı...

En büyük eksiği olan özgüveni ve cesareti bu maçta yerine gelmiş gibiydi..İnşallah böyle devam eder de artık balon transfer demeyiz...

kayserispordaki futbolunundan enstantaneler gördük dün

Dun art arda attigi calimlar vardi tam kosede, o goruntu ozetlerde filan yok o anda ilk defa yetenekli oldugunu gosterdi bu sezon.

Sabri Small bu Large aynı şeydenler:D..Şaka bi yana güçlü kondisyonlu hızlı ve sert bi oyuncu ..Bize her daim katkısı olur sonradan girerek vs.. Tek sıkıntısı bonservisiydi yoksa almanya ikinci ligden ucuza getirsek efsaneydi olcay şahan gibi:D

sasirdim dün

fatih hoca süpersin

Adam kontra oyuncusu bu çok açık.Yarın kayseri maçında yine kızılacak, rakibe yaslanmaktan başka bir işe yaramıyor denilecek, kaderi bu.

Dunku Hollanda basinina röportajinda cok guzel bir noktaya deyindi !!

Biz daha cok takimi Sneijderin uzerine kurmamiz lazim dedi !! Sneijderin ne paslar atabilecigini herkez biliyordur dedi ..

Adam kontra oyuncusu bu çok açık.Yarın kayseri maçında yine kızılacak, rakibe yaslanmaktan başka bir işe yaramıyor denilecek, kaderi bu.

Bizim bu sene aldığımız hücum oyuncularının çoğu açık alan oyuncusu. O yüzden özellikle C.L. deplasmanlarında daha çok şansımız oluyor. Baskı yapmak zorunda olduğumuz maçlarda,yani oyunu dar alanda oynamak zorunda olduğumuzda, takımda o dar mevkilerde iş yapan oyuncu sayısı azalıyor hücum yönünden. Oyuncu profilleriyle alakalı bir sıkıntı bu. Sistem ve oyuncu yapısında kan uyuşmazlığı var biraz.

bu adamı sneijder ile beraber oynatırsanız uçar

Bizim bu sene aldığımız hücum oyuncularının çoğu açık alan oyuncusu. O yüzden özellikle C.L. deplasmanlarında daha çok şansımız oluyor. Baskı yapmak zorunda olduğumuz maçlarda,yani oyunu dar alanda oynamak zorunda olduğumuzda, takımda o dar mevkilerde iş yapan oyuncu sayısı azalıyor hücum yönünden. Oyuncu profilleriyle alakalı bir sıkıntı bu. Sistem ve oyuncu yapısında kan uyuşmazlığı var biraz.

Kesinlikle öyle.Amrabat da onlardan biri, öne geçtiğimiz maçlarda kendisini değerlendirebiliriz 4-3-1-2 yle devam ederek.

Foxsport spikeri, Umut'un golunu Amrabat'a verdi.

Galatasaray moving again , Amrabaat

Geri
Üst Alt