#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Açık alan bulduğunda oynadığı futbol zaten biliniyor. Şiir gibi top oynadı bugün. İyi piyasa yapmıştır herhalde :trollface:

Bi Futbolcu düsünün.

2 Saat önce, Bank Asya Kalitesinde bi futboclu (görüslere göre...)

2 Saat sonra, Real Madrid'i yenmis, bu galibiyet'de büyük pay sahibi olan , üst düzey ilk 11 GS Oyuncusu.

Nordin Amrabaaaaaaaaaaatttt, helal olsun sana kocum. Hep öyle oynamalisin.

Bu arada, sağ kanada geçti ve asist yaptı :yenieek:Bu adamın sağda oynaması için ne bekleniyor ki.

bu adamin hakki yeniliyor cok net

oyuna girdi resmen canlandik bizim takimin freni hamit

heralde bu sezon ilk kez söyleyeceğim

ben bugün Amrabat'ı çok beğendim :asd: müthiş top oynadı :yenieek:

Devre arasında "Amrabat girsin de kendimize gelelim" diyen birine az kalsın "Ligde giriyor da ne oluyor? Bir şey olmaz Amrabat'dan" yazacaktım, sonra ne olur ne olmaz diye vazgeçtim, yazmadım. İyi ki de yazmamışım :)

Çok iyi oynadı bugün.

Devre arasında "Amrabat girsin de kendimize gelelim" diyen birine az kalsın "Ligde giriyor da ne oluyor? Bir şey olmaz Amrabat'dan" yazacaktım, sonra ne olur ne olmaz diye vazgeçtim, yazmadım. İyi ki de yazmamışım :)

Çok iyi oynadı bugün.

Hocam ligde pek bir şey yapamıyor doğru ama CL maçlarında gerçekten oynadı be. Hele ManU maçlarında.. Keşke Madrid ilk maçında 11 başlasaydı..

super oynadi, hele sag tarafta cok daha verimli

Tam umudumu kaybediyorum yine yeşertiyo tam kaybediyorum yine yeşertiyo olum az istikrarlı oyna be :asd:

Her maç böyle oynasan daha ne isterim ki :yenieek:

Adam iyi oynadı. Bence Umut'un yerine Amrabat'la başlamalıydık. Umut'un gol atması için takımın nasıl bir formasyonda sahada olması gerektiğini bilen yokken hele.

Geri
Üst Alt