#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Bu macta begendim işte böyle ya yapamasan bile dene bi adamın üstüne git calım atmayı dene korkma korkmadın pepeyi gectin gol oldu

amrabat türkiye kariyerinin oyununu oynadı :) her mac böyle olsan keşke

Amrabat oynar. Sneijder ile aynı anda sahadayken farkı görüyorsunuz. Burak murak önemli değil. Galatasaray önemli olan. Tek forvet oynamalıyız ve Drogba oynamalı ilerde.

Sağda oynasın artık sağdaaaaaaaaaa, adam hayatının asistini de yine sağ tarafa attığı çalımla yaptı bu adam sağ tarafın oyuncusu zaten sağ ayaklı anlayamıyorum ki sağda oynatmayı denememiz için ayet mi inmesi gerekiyor ?

Adam CL oyuncusu... Bizim ligin kalitesizliğinde, ortama uyup güreşçiye dönüşüyor. :D

Sağda oynasın artık sağdaaaaaaaaaa, adam hayatının asistini de yine sağ tarafa attığı çalımla yaptı bu adam sağ tarafın oyuncusu zaten sağ ayaklı anlayamıyorum ki sağda oynatmayı denememiz için ayet mi inmesi gerekiyor ?

Adamın oyun yapısı ve refleksleri sol kanada göre şekillenmiş (topu içeri çekip kat etmek veya ortalamak). Tıpkı Arda ve Hasan Şaş gibi.. ve bu saatten sonra değişmesi baya zaman alır, bu zamana da sabredermiyiz bilemem : )

Amrabat en azından potansiyelli olduğunu kanıtladı ayrıca ilk Manu maçında da gayet iyiydi.. Bana göre bu adamın sorunu psikolojik ve kesinlikle özgüven eksikliği var...

Sneijder ile aynı anda sahada oynayınca bu adam iş yapıyor farkındamısınız?

yok canim, emre oynasin ne gerek var.. amrabat adam madam geciyor, orta yapiyor, asist yapiyor, suratli, kuvvetli.. yok ben istemiyorum.. emre oynasin..

Amrabat SAG Kanat'da daha iyi oyniyor gibi.

ahh Engin o 10 mac cezasini almicakdin...

Drogba

Engin Sneijder Amrabat

Melo Selcuk

Burak Drogba devsimli oynarlardi...

cok fena presli güclü takim olurdu

alin size amrabat !! :ayatollah: 5 sayfa geriye gitsek adami kazik diye algilandiranlar var simdi ise alkis tutuyorlar

ben yine endiseliyim, bir mactan adam saymam. Keske her maca yakin böyle oynasa. Ama cidden iyidi bugün

Ayı gibi güçlü, baya hızlı. Geldiğinden beri acayip işler yapmasını bekliyorum ama bir sıkıntı var, nedir çözemedim. Canavar bir kanat olmak için gereken herşey var adamda. Hayırlısı.

Geri
Üst Alt