#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Bir şeyler deniyor, şansı yanındaysa çalım atabiliyor. Bilerek ve isteyerek bir şeyler yapabildiğine inanmıyorum.

Bir sezonda en azından 4-5 kere böyle goller atması lazım normalde. Ama sanmıyorum tekrar göreceğimizi.

Seneye mucize sakatlıklar olmadığı sürece 18 e giremez.Satılmalı.

Bugün hiç bir beklentimiz olmamasına rağmen hepimizi şaşırttı ve baya iyi oynadı , bu oyununun üstüne koysa çok çok iş yapar ama sanmıyorum , çok istikrarsız ve mental olarak zayıf , bugün ki iyi oyununda bile mental olarak zayıf olduğunu gösterdi 3-4 pozisyonda.

bugün istediğimiz seviyedeydi

2-3 klas çalım attı

Eyvah eyvah 1 gol attı ya artık,şimdi takımı Amrabat'ın üstüne kurmalıyız diyenler bile çıkar :)

Sağa çekip, orta yapmak yerine farklı birşey denedi sonunda.

Türkiye siniri disindaki ve Avrupa kupalari maclarda görüyoruz ki, ise yarayabiliyor bizim Nurettin. Süperlig'de Galatasaray gibi bir takima karsi her takim kapaniyor, böylece de Amrabatin özellikleri ise yaramiyor. 6+0+4 olayi olmasa, aslinda ikinci yarida girip is yapabilece oyuncularimizin basinda geliyor.

ambrabat ne yaspin söyle 4231 sistemle oynamadik ki hic özeliklerini göstersin.

takım diyor 4-2-3-1 istiyor bazen veriyor ben güzel oynuyor ama sen sonra vermiyor

ambrabat bana hakan ünsal ve hasan şaşı hatırlatıyor nedense

6+0+4'den en çok etkilenecek kişi Amrabat. Onun dışında yedekte yabancı oturtamamızdan zarar görecek oyuncumuz yok.

Yedekten girip iş yapabilirdi ligde ama büyük ihtimalle bu pek olmayacak.

Şampiyonlar liginde geçen sezonki gibi takıma fayda sağlar umarım.

Beklediğimden daha iyi oynadı ama mental olarak alt seviye hâlâ.

Girdiği her maçta oyuna bir farklılık katıyordu zaten normalde girdiği her maçta güreşip faul kazanıyordu birazda sol kanadımızı savunma anlamında iyileştiriyordu bu maç bir iki çalım attı ama yinede 2. yarının tamamına bakarsak golden sonra baya ortalarda gözükmedi sonra 1 2 çalım daha attı sonra yine yoktu ortada kısacası çok ağır adamlardan kurulu bir kadroya sahip olduğumuz için bu tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var ama amrabat istediğimiz seviyede değil umarım çok daha iyi olur.

Girdiği her maçta oyuna bir farklılık katıyordu zaten normalde girdiği her maçta güreşip faul kazanıyordu birazda sol kanadımızı savunma anlamında iyileştiriyordu bu maç bir iki çalım attı ama yinede 2. yarının tamamına bakarsak golden sonra baya ortalarda gözükmedi sonra 1 2 çalım daha attı sonra yine yoktu ortada kısacası çok ağır adamlardan kurulu bir kadroya sahip olduğumuz için bu tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var ama amrabat istediğimiz seviyede değil umarım çok daha iyi olur.

Karsısındaki adamda tırt bir bek bunuda katalım.. Dediklerine katılıyorum.. Ama üst düzey olmamasına rağmen 4-2-3-1 düzeninde Amrabatın bile performansı artıyor Real maçında keza yine öyleydi

Ergenler basmış yine konuyu

amrabat arkandayız

Geri
Üst Alt