#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ilk 15-20 dakika iyi başladi ama sonra topu gene çekip saçma ortalarina devam etmeseydi iyi olurdu. hamitede iyi top çikardi ama hamit degerlendiremedi.

Türkiyede amrabat kadar hızlı kanat yok ancak hiç kullanamıyoruz çünkü bizim takım kontra atak oynamıyor bu adama 2 adım boşluk verseler ronaldo kesiliyor :D:D

Türkiyede amrabat kadar hızlı kanat yok ancak hiç kullanamıyoruz çünkü bizim takım kontra atak oynamıyor bu adama 2 adım boşluk verseler ronaldo kesiliyor :D:D

abi büyük takıma kapanıyo süper lig takımları ligin kanunu bu yapacak bişey yok sistemle alakası yok

Karsısındaki adamda tırt bir bek bunuda katalım.. Dediklerine katılıyorum.. Ama üst düzey olmamasına rağmen 4-2-3-1 düzeninde Amrabatın bile performansı artıyor Real maçında keza yine öyleydi

Aynen abi zaten maçları biraz objektif bir şekilde izlersek kanatları hiç kullanamayacınca çok sıradan bir hal alıyoruz sürekli pas yapıyoruz ama o pasları da genelde tehlikeli bölgeden uzak ve çok yavaş yapıyoruz bir yerde izlemiştim şampiyonlar liginde atılan gollerin yarısından fazlası kontra atak üzerinden oluyormuş eğer hedefimiz şampiyonlar liginde başarıysa bu hedef doğrultusunda oyunumuzu hızlandırmamız gerekiyor ve kanat oyuncularından olabildiğince fazla yararlanmalıyız.

arap spiker nurettin diyodu :lol:

hadi oglum..hadi amrabat yüzümü kara cikartma :)

senin yüzünden aylarca burda herkez ile kafga ettim resmen :D

Bir gol hiçbir şey değiştirmez Aydın Sabri gibi oyuncu değil birşey çıkmaz.

Ben umutluyum Amrabattan Hamit'ten kat kat iyidir

Bu adam Sneijder / Drogba ile ucar .. ama Sneijder cikinca yalniz kaliyor

Kendisine güreşçi diyen ergenlere inat bu sene patlama yapacak.

Sneijder gibi hızlı düşünen oyuncumuz yok ki. Adam gördümü nolursa olsun atıyor ayağına. Amrabatta cidden Sneijder'la çok iyi oynuyor. Sağlı sollu kanat oyuncularımız olsa. Tek forvet oynasak Sneijder'in performansı tavan yapar.

bu adamın bitiriciliği yok getirdiği topları saçma sapan kullanıyo

Hurşut bunu top diye oynar

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu adamın bitiriciliği yok getirdiği topları saçma sapan kullanıyo

Bitiricilikle alakası yok birazda mental özelliklerle alakalı bu durum çok kararsız bir defa ne yapacağını bir türlü kararlaştıramıyor oyuncunun üstüne doğru giderken nasıl çalım atayım diye düşünüyor , pas tercihleri hemen hemen her zaman yanlış , bugün ki iyi oyununda bile çok bariz belli olan birkaç hatalı tercihi oldu zaten , ama fena oynamadı eğer kanat alamayacaksak ve AB statüsü vb. şeklinde karar çıkarsa başvurduğumuz mercilerden o zaman iş yapar işte , Sneijder ile tabi ki Sneijder yoksa Amrabat'ta yok. :yenieek:

Kendisini beğenmesemde açıkcası kötü oynadığında bile katkı veriyor.

Kanatsız takım mı kaldı ya ? Zor olanı yapıp göbekten atağa çıkıyoruz.

Şu takımdan Selçuk'u çıkar gol falan atamayız doğru düzgün. Kendi kendimize eziyet veriyoruz.

Amrabat'ı görünce ''ulan şu takımda adam gibi 2 kanat olsa neler olur neler'' demekten alıkoyamıyorum kendimi. Öyle adamlarımız var ki kanat futbolu oynayacak.

Amrabat bile maç boyunca 55 tane düzgün pozisyona giriyor.

Geri
Üst Alt