Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacı sen topu ileri çıkar, sonra en yakınındaki adama topu yuvarla ve oradan kaybol, en yararlısı öyle olur.Ne şut at ne de orta yap.Drogba'nın o dönen topunu gole çeviremiyorsan ne anlamı var ki oynamanın?
Amrabat'a muhtacız beğensek te beğenmesek te dikine giden, gitmeyi deneyen tek futbolcu. Daha iyisi alınana kadar bu kadro yapısıyla bankoya yakın bi konumdadır kendisi.
Sol taraftan mümkünse orta yapmasın. Komik duruma düşüyor. Amatör futbolcular bile daha iyi orta yapar. Önünde boş alan bulduğundan çok etkili oluyor. Biraz uzaktan şutlarını geliştirse bu sene katkı yapar. Zaten fazla parada almıyor. Kalsın bence.
izlerken tahammül seviyemin sıfırlandıgını hissettim. maçın başında gayet bana olumlu ve sevimli geliyordu. ama maç oynandıkça tahammül sınırımı %22 doldurdu. hala kafası bir yere odaklı hareket ediyor.
İlk yarının en iyisiydi. Oynadıgı zaman arkasındaki Hakanıda rahatlatıyor. Defans bakımından da iyi. Bence riera-hakan balta yapip ligde bu adamı kullanmalıyız.
Ah demirören ahh, her kadro kurarken sana küfür ediyorum
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.