mehmet arıboğan
Kırmızı Üye
- 9 Ağustos 2013
- 1.032
- 0
- 726
ambrabata gelene kadar gitmesi gereken çok oyuncu var neden ambrabat gibi takımı ateşleyen bir oyuncunun gitmesi bu kadar çok isteniyor?.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ambrabata gelene kadar gitmesi gereken çok oyuncu var neden ambrabat gibi takımı ateşleyen bir oyuncunun gitmesi bu kadar çok isteniyor?.
Dün ki Fenerbahçe maçında bizi ileri taşıyan tek isim Amrabat'a laf atanlara gülüyorum oyun zekası yokmuşta,tekniği yokmuş hadi ya...... gidin kumda oynayın siz... size Hamit altıntop gibi adamlar layık.Çok fazla PES 2013 oynuyorsunuz Fazla Real Madrid'i almayın Ronaldo ters tepki yapıyor çünkü sizde saçmalıyorsunuz!! Napoli,Arsenal,Fener takımlarının sağ tarafını felç etti.3 maçında en iyisi,takımın en kaliteli isimlerinden.
:2aloh1:
Saçmalayan bence sensin. Gidip başka maç izlemişsin sanırım, Amrabat diye başka bir oyuncuyu söylüyorsun.
Bir oyuncuyu beğenmeyince de hemen size x adam lazım, gibi laflar da çok komik. Hamit'ten daha iyi kanatta diye beğenmek mi lazım?
Amrabat'ta teknik olsa karşısında bek oyuncusu yokken 2 tane çalım atardı. Senin futbol görüşüne göre o kanattaki adamlar güreşmesi mi o kanadı felç etmek oluyor?
Topu alınca eveleyip,gevelemekten ileri gidemiyor adam, bir de bizi ileri taşıyan adam mı oluyor.
Çok iyi saçmalıyorsun,sanki ileride çabuk çoğalabiliyoruz gibi konuşuyorsun tabi ki topu tutucak arkadaşlarının gelmesini bekliyecek Selçuk ve Melo çok ceza sahasına giriyorda hemen topu ayağından çıkaracak.Gerçekci olmak lazım hızlı bir takım değiliz kontrollü oynuyoruz ve Amrabat'ın top tutması arkadaşlarını beklemesinden doğal bir şey olamaz ayrıca arkasında hücümcu bir bekte yok Hakan Balta sadece asist yaptığı pozisyonda hücüma çıktı ondada golü bulduk zaten.Bekinden yardım alamayan topu dikine sürdüğündede ceza sahası içinde çoğalamayan bir takımın sol açığı top almak için savunmaya kadar gelir ve hücüm varyasyonlarındada takımın orta sahasının ağır olması sebebiyle topu tutup arkadaşlarını bekler ceza sahasında tek adam varken ne yapsın 4-5 kişiyi çalımlayıp gol mü yapsın onu Ronaldo'dan başka adam yapamıyor kusura bakma futbol tek adamla oynanmıyor...
Kimin saçmaladığı belli oluyordur, o konuda kafa yormaya gerek yok.
4-5 kişiyi çalımlamasına gerek yok her maç 2 tane çalım atsa ona da razıyız zaten.
Hiç mi görmedik Amrabat'ı boş alanda bire birde önündeki oyuncuyu yakalamışken topu eveleyip,geveleyip sonra bir süre güreşip topu kaybetmesini. Her maç oluyor bunlar.Onun için bekinden yardım alamaması,hücum varyasyonlarıyla yaptıklarını zaten göz önüne almıyorum.
Destek bulabiliyor mu sen onu söylesene bana ? o adamı geçene kadar savunma zaten yerleşiyor arkadan 2-3 tane oyuncu desteğe gelip boşa kaçıcak ki Amrabat görsün pas versin gelen varmı yok!! gelen yoksa Amrabat niye 1'e 1'de adamı geçsin geçtiği an tepesinde 2 tane stoper beliricek pas vermeye çalışacak pas verebileceği adamda yok mecbur bekliyor eveliyor geveliyor.Asıl sorgulanması gereken şeyi unutuyorsun Amrabatın eveleyip gevelemesine neden olan şeyi unutuyorsun Melo ve Selçuk,Hamit, hücüm varyasyonlarında yeterli desteği veriyor mu ? vermiyor o zaman bitmiştir!! hızlı bir takım değiliz çabuk kontra atağa çıkan bir takım değiliz o yüzden takım stratejisi bellidir.Kanat oyuncusuysan topu tut arkadaşlarının gelmesini bekle olgun atak yap bu takımın yapısı kontra atak oynamaya müsait değil anlıyor musun ? bu yüzden Amrabat değil Nani'yide getirsen Farfan'ıda getirsen oda evelicek gevelicek arkadaşlarının gelmesini bekleyecek...